Vasa ja Löfman puolivälieriin Vaasassa

2.6.2022  |  18:49  |  Raportit

Eero Vasa ja Aleksi Löfman jatkavat kaksinpelin puolivälieriin $15,000 ITF-turnauksessa, Wasa Open, Vaasassa.

Torstaina pelatuissa kaksinpelin toisen kierroksen otteluissa nähtiin mukana neljä suomalaispelaajaa. Päivän kaksinpeliottelut saatiin pelattua ulkona lähes kokonaan Vaskiluodon hienoissa tennisolosuhteissa.

Ottelut alkoivat suomalaisittain kahdella tappiolla, kun Iiro Vasa ja Roni Hietaranta taipuivat pääkentän avausotteluissa koville ulkomaalaisvastustajilleen. Iloa päivään toi Eero Vasa (ATP-1247), kun hän taisteli voiton turnauksen kahdeksanneksi sijoitetusta Bekkhan Atlangerievista (ATP-1050) 6-3, 7-6(4).

– Tasainen ottelu tänään. Erityisesti syötin hyvin, mikä oli myös se erottava tekijä – sain pidettyä hänellä koko ajan paineen. On ollut hienoa pelata Vaasassa, sanoi Vasa.

Vasa kohtaa puolivälierässä ykköseksi sijoitetun Ivan Nedelkon (ATP-607), joka voitti Kouvolan turnauksen pari viikkoa sitten.

Päivän päätti Aleksi Löfman, jonka toinen erä keskeytyi sateeseen ja ottelu pelattiin päätökseensä sisäkentällä. Löfman (ATP-1924) ei tästä hätkähtänyt, vaan voitti Egor Noskinin (ATP-1585) 7-5, 7-6(2).

– Ulkona pelatessa oli hankalat olosuhteet, mutta sain pidettyä pelini hyvin kasassa. Sisällä pelatessa on syöttöni toiminut hyvin ja myös palautuksetkin ovat olleet kentässä. Täällä on hyvät ulko- ja sisäkengät, joten on ollut hyvä pelata, sanaili Löfman.

Löfman on ottanut hyödyn irti Suomen ammattilaiskisoista, kun Kouvolan välieräpaikka on täydentynyt jo pääsyllä kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraavaksi hänellä on vastassa viidenneksi sijoitettu saksalainen Robert Strombachs (ATP-763).

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VAASA

SUOMALAISTEN 2. KIERROKSEN OTTELUT

Eero Vasa – [8] Bekkhan Atlangeriev 6-3, 7-6(4)
Aleksi Löfman – Egor Noskin 7-5, 7-6(2)
Iiro Vasa – [3] Luca Castelnuovo 3-6, 2-6
Roni Hietaranta – [2] Hazem Naw 2-6, 3-6

Valitettavasti Ruutu Urheilun lähetyksiä ei ole saatavilla sisäkentiltä. Ulkona pelattaessa ovat lähetykset pääkentältä saatavilla.

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen jo puolivälieriin… →