Seniorit: Hannukainen ja Myöhänen finaaleissa Itävallassa

25.1.2019  |  10:24  |  Raportit

Tuija Hannukainen

Tuija Hannukainen ja Elina Myöhänen ylsivät kaksinpelin loppuotteluihin korkeatasoisessa, A-kategoria, ITF-senioriturnauksessa Seefeldissä.

Toiseksi sijoitettu Hannukainen pelasi itsensä kahdella voitolla loppuotteluun. Välierässä kaatui belgialainen Brigitte Bocken-Jacob 6-1, 6-1. Loppuottelussa ykköseksi sijoitettu saksalainen Heidi Eisterlehner oli parempi 4-6, 4-6. Sijoittamaton Myöhänen ylsi puolestaan 65-vuotiaiden mestaruusotteluun kolmella voitolla. Välierässä suomalainen voitti saksalaisen Gabriele Meierin 6-3, 6-1. Finaalissa niin ikään sijoittamaton saksalainen Monika Quirmbach oli etevämpi luvuin 4-6, 0-6.

TULOKSET

Viime viikolla Joakim Berner juhli nelinpelin turnausvoittoa ja kaksinpelin finaalipaikkaa A-kategorian turnauksessa Seefeldissä (lue lisää). Viikonloppuna Tapiolan Tennispuistossa pelataan 35-70 -vuotiaiden sekanelinpelin SM-kilpailut – tutustu kaavioihin täältä.

A-kategoria on korkein turnaustaso ITF Seniors -kiertueella. ITF järjestää vuosittain myös viralliset MM-kilpailut (joukkue ja yksilö) elo-lokakuussa ja Tennis Europella on senioreiden EM-kilpailut kesäkuussa.

Seuraava uutinen: Kulikova ja Orpana… →