Seniorit: Berner A-kategorian turnausvoittoon Itävallassa

25.1.2019  |  09:41  |  Raportit, Seurat

Joakim Berner, kuva: Susan Mullane

Joakim Berner voitti viime viikolla käydyn korkeatasoisen, A-kategoria, 60-vuotiaiden nelinpelinturnauksen Itävallan Seefeldissä. Berner ylsi myös kaksinpelissä hienosti finaaliin.

Nelinpelissä Berner ja belgialainen Pierre Godfroid olivat sijoituksensa mukaisia turnauksessa. Ykköseksi sijoitettu pari otti turnausvoiton kahdella vakuuttavalla esityksellä. Loppuottelussa kaatui toiseksi sijoitettu pari Adriano Basso (ITA)/Nick Lee (GBR) 6-3, 6-1.

Kaksinpelissä Berner oli toiseksi sijoitettuna. Isossa kaaviossa 43 pelaajaa tavoitteli turnausvoittoa. Berner eteni lopulta loppuotteluun asti neljällä voitolla. Välierässä kukistui tiukassa kolmieräisessä 12. sijoitettu saksalainen Dusan Kulhaj 6-3, 4-6, 7-5. Finaalissa oma nelinpelipari Godfroid pääsi juhlimaan turnausvoittoa, kun Berner joutui valitettavasti luovuttamaan ensimmäisen erän jälkeen.

TULOKSET

Berner on 60-vuotiaiden kaksinpelin maailmanlistalla 12. sijalla ja nelinpelissä lukema on 11. A-kategoria on korkein turnaustaso ITF Seniors -kiertueella. ITF järjestää vuosittain myös viralliset MM-kilpailut (joukkue ja yksilö) elo-lokakuussa ja Tennis Europella on senioreiden EM-kilpailut kesäkuussa.

Seuraava uutinen: Seniorit: Hannukainen ja… →