Kulikova ja Orpana vireessä ammattilaiskisoissa

25.1.2019  |  18:45  |  Raportit

Anastasia Kulikova, 18, ja Oona Orpana, 18, ovat aloittaneet vuotensa erinomaisesti $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailuissa. Kulikova on edennyt kaksinpelin loppuotteluun Saksassa ja Orpana kaksinpelin välieriin Egyptissä.

Kolmanneksi sijoitettu Kulikova (WTA-535) on edennyt kaksinpelin loppuotteluun häviämättä erääkään pelaamissaan neljässä ottelussa. Välierässä kaatui seitsemänneksi sijoitettu Daniela Vismane (WTA-640) 6-3, 6-3. Lauantaisessa loppuottelussa asettuu vastaan turnauksen ykköseksi sijoitettu, niin ikään ilman erätappioita esiintynyt, romanialainen Laura-Ioana Andrei (WTA-416).

– Ottelut ovat sujuneet hyvin. Tavoitteena on ollut pysyä rauhallisena otteluissa, eikä antaa periksi – näissä olen onnistunut tällä viikolla. Olen pelannut myös varmasti ilman helppoja virheitä, kommentoi Kulikova.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR, SAKSA | KULIKOVA

Kahdeksanneksi sijoitettu Orpana (ITF-107, ei WTA-rankingia) on myös välttänyt erätappiot pelaamissaan otteluissa. Välieräpaikka irtosi perjantaina voitolla kolmanneksi sijoitetusta Melanie Klaffnerista (WTA-596) 6-3, 6-2. Finaalipaikkaa Orpana tavoittelee toiseksi sijoitettua sveitsiläistä Simona Waltertia (WTA-583) vastaan lauantaina. Orpana ylsi myös nelinpelissä välieriin yhdessä tsekkiläisen Anastasia Detiucin kanssa.

– Kiva taas pelata otteluita ja huomata pelin kulkevan – eli olemme treenanneet oikeita asioita pre-seasonilla. Tuntuu, että olen pystynyt parantamaan jokaisessa matsissa aina vähän, kertoi Orpana.

Orpanan valmentajaksi vaihtui joulun alla tsekkiläinen Zdenek Kubik ja suomalaislupaus on käynyt paljon treenaamassa Prahassa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR, EGYPTI | ORPANA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikovalle finaalitappio Saksassa… →