GT, EVS, Smash-Kotka ja TVS järjestävät junioreiden SM-liigacupit 5.-7.4.

25.1.2019  |  09:17  |  Ennakot, Seurat

Aiemmin uutisoidun mukaisesti Nuorten Sarjatennis jouduttiin peruuttamaan halli- ja kenttäpulan johdosta. Näin viime vuonnakin pelattu SM-liigacup palaa kilpakalenteriin. Turnaus pelataan 5.-7.4. Järjestäjinä toimivat Grani Tennis (GT) ja Espoon Verkkopalloseura (EVS) 10-vuotiaissa, Smash-Kotka 12-vuotiaissa ja TVS-Tennis (TVS) 14-vuotiaissa (TVS korvasi Porin Verkkopalloseuran järjestävänä seurana).

SM-liigacup pelataan siis 10-, 12- ja 14-vuotiaiden ikäluokissa. Turnauksessa seurat pelaavat vastakkain – yhdessä otteluparissa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Samasta seurasta voi osallistua kuhunkin luokkaan useampia joukkueita. Pelaaja voi pelata vain sen seuran joukkueessa (yhdessä joukkueessa), jossa hänen edustusoikeutensa on kilpailun aikana. Seurasiirrot on tehtävä STL:n edustusmääräysten mukaisesti. Tarvittaessa tämän lisäksi sarjasiirtoanomuksen voi tehdä kyseistä kilpailua varten sähköpostilla Tennisliiton kilpailupäällikölle viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailun alkamisaikaa.

Joukkueen osallistumismaksu on 150 euroa, ja järjestävä taho laskuttaa joukkueita. Ilmoittautumiset 24.3. mennessä kilpailunjohtajalle. Katso alla olevista linkeistä lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet:

JUNIOREIDEN SM-LIIGACUP, 10-VUOTIAAT
JUNIOREIDEN SM-LIIGACUP, 12-VUOTIAAT
JUNIOREIDEN SM-LIIGACUP, 14-VUOTIAAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Seniorit: Berner A-kategorian… →