SEB JGP Masters ja FJTT Masters vauhdissa Turussa

11.12.2015  |  10:07

SEB JGP Masters sekä Finnish Junior Tennis Tour Masters (21v) ovat täydessä vauhdissa Turussa Jarkko Nieminen Areenalla. Onnea kilpailuun mukaan päässeille pelaajille!

 

Voit seurata jännittävien otteluiden tunnelmia Tennisliiton Facebookista sekä tietenkin tuloksia Ässästä (https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=1821).

 

Tennisliitto haluaa muistuttaa hyvistä käyttäytymissäännöistä.

– Kiroileminen, mailan heittäminen, pallon lyöminen vastustajaa kohti, vastustajan ”mollaaminen” tai muu vastaava käytös ei kuulu hyväksyttäviin käyttäytymistapoihin, ja siihen tullaan puuttumaan tarkasti kilpailunjärjestäjän toimesta, Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen muistuttaa. 

Jokainen Mastersiin osallistuva saa kilpailutoimistosta osallistumislahjan. Käytättehän mahdollisuuksien mukaan otteluissanne SEB  JGP -t-paitaa (SEB JGP Mastersiin osallistuvat).

 

Palkinnot, SEB JGP Masters

 

Luokissa, joissa on mukana neljä pelaajaa, palkitaan kaksi parasta pelaajaa. Luokissa, joissa on mukana kuusi tai kahdeksan pelaajaa, pelataan semifinaalit ja finaali. Näissä luokissa jaetaan palkinnot ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneelle.

Perinteen mukaisesti SEB JGP Masters -kilpailussa jaetaan kiertopalkinto (Federerin maila) hyväkäytöksiselle pelaajalle, joka osoittaa myös pelillisesti hyviä otteita. Valinnan palkinnon saajasta tekee kilpailunjohtaja yhdessä Tennisliiton edustajan kanssa.

 

 

Palkinnot, FJTT Masters

 

Kaikki kilpailuun osallistuvat pelaajat tulevat saamaan pääsylipun maaliskuussa 2016 Suomessa pelattavaan Davis Cup -otteluun. Tyttöjen luokassa palkitaan kaksi parasta pelaajaa, poikien luokassa jaetaan ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille palkinnot. Molempien luokkien kaksi parasta palkitaan stipendein.

 

Testaa golfia lauantaina

 

TVS:n isännöimä vuodenhuipennus tarjoaa nuorille pelaajille paitsi huikeita tennismuistoja, myös mahdollisuuden tutustua hallin uuteen golfharjoittelualueeseen lauantaina 12. joulukuuta kello 13-17.

Golfhallissa on 6 lyöntimattoa svingiharjoitteluun ja 23 m. pitkä putti- ja chippimatto. Chippejä voi harjoitella hyvälle griinille 36 metriin asti. PGA Pro Kari Bakker auttaa pelaajia golfin saloihin. Kari valmentaa talvella Jarkko Nieminen Areenalla kaiken tasoisia pelaajia sekä klubi- että kilpapelaajia. Hän valmentaa myös naisten Euroopan Tour-, miesten Euroopan Challenge Tour-, maajoukkue- ja seuratason pelaajia. Lainamailat ovat käytössä tilaisuuden ajan.

 

Menestyksekästä viikonloppua kaikille!

Jaa:

Seuraava uutinen: SEB JGP –… →