SEB JGP – ja FJTT Masters keräsivät menestyneimmät juniorit Turkuun

14.12.2015  |  13:28

Nuorten tenniskausi huipentui viikonloppuna pelattuihin SEB JGP Masters ja Finnish Junior Tennis Tour Masters -kilpailuihin, joihin kutsuttiin kauden aikana eniten pisteitä keränneet nuoret tennislupaukset. Turussa Jarkko Nieminen Areenalla nähtiin viikonloppuna 11.-13.12 monia jännittäviä ja mielenkiintoisia kamppailuja.

– Kilpailut menivät hyvin ja viikonloppu sujui mainiosti rutiinilla. Pelaajat sekä heidän vanhempansa käyttäytyivät fiksusti. Kaikki lohkot olivat täynnä, eli osallistujia oli yhteensä 62. Me olemme järjestäneet niin paljon kisoja, että ei ollut mitään ihmeellisyyksiä. Ensi vuonna ehkä sitten uudestaan. Pelien muodossa tuli menestystä meidänkin seuraan (TVS), mikä oli kiva juttu, pohti tyytyväinen kilpailunjohtaja Kimmo Hurme.

FJTT Masters -kilpailun (21 v) naisten sarjassa voiton vei Milka-Emilia Pasanen (TaTS) ja miesten sarjassa Leevi Säätelä (TVS). He saivat palkinnoksi 250 euron stipendin. Alle 21-vuotiaiden luokkien toiseksi sijoittuneet, Lila Humaloja (HVS) ja Marcus Stenfors (PVS), palkittiin myös 100 euron stipendeillä. 

 

SEB JGP Masters -kilpailun voittajat:

T16: Eeva Heinonen (TVS)

P16: Hermanni Tiainen (Smash)

T14: Bea Kivikoski (HLK)

P14: Oliver Saarinen (ETS)

T12: Emilia Hartman (TaTS)

P12: Juuso Nieminen (Lo-Te)

T10: Sade Scharlin (ÅLK)

P10: Oliver Byskata (ÅLK)

 

Lisäksi SEB JGP T14 -luokan Bea Kivikoski (HLK) palkittiin kiertopalkinnolla (Federerin maila). Hänelle myönnettiin kyseinen palkinto hyvistä pelillisistä otteista ja esimerkillisestä käytöksestä.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Suomen Tennisliitto toivottaa juniorit mukaan JGP ja FJTT -kiertueille myös vuonna 2016. Ensimmäinen JGP osakilpailu pelataan jo 15.-17.1.2016 Turussa ja Kaarinassa.

 

Lisää tuloksia: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=1821

Lisää hyvätunnelmaisen viikonlopun kuvia löytyy Jarkko Nieminen Areenan ja Tennisliiton Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/JarkkoNieminenAreena/?fref=ts (Kuvat: Heini Rantala)

Jaa:

Seuraava uutinen: Joensuun SM-kisoissa kova… →