SEB JGP -kilpailusarja käynnistyi Turussa

20.1.2014  |  08:57

Vuoden 2014 kilpailusarja käynnistyi viikonvaihteessa 17.-19.1. Turussa 10- ja 14-vuotiaiden osakilpailuilla. Ne pelattiin Jarkko Nieminen Areenalla Impivaarassa, jossa tulevana viikonvaihteena käydään 12- ja 16-vuotiaiden ensimmäiset osakilpailut.
Sekä tyttöjen että poikien kymppivuotiaiden luokissa saatiin tuplavoittajat.  Mariehamn Lawntennis Klubbenin Lucas Forsström voitti kaksinpelin finaalissa Lo-Ten Herman Virtasen. Nelinpelissä pojat olivat samalla puolella verkkoa ja ottivat loppuottelussa voiton oululaisista Santtu Savusalosta ja Andreas Sillastesta.
Tyttöjen kymppiluokan molemmat voitot menivät Viroon. Aurelia Riga kukisti kaksinpelin finaalissa ÅLK:n Sade Scharlinin ja yhdessä Christin Annette Klettenbergin kanssa nelinpelin finaalissa Saden ja tämän seurakaveri Lotta Nurmisen. ÅLK:n tytöt nousivat 0-6 erätappion jälkeen toisen erän voittoon ja taipuivat vasta ottelutie-breakissa 7-10.
TaTS:n Peetu Pohjola pelasi itselleen mainion 13-vuotissyntymäpäivälahjan (21.1.) voittamalla 14-vuotiaiden kaksinpelin loppuottelussa Smashin Anttoni Kinnusen. Hän menetti kisassa vain yhden erän, ensimmäisellä kierroksella Anttonin serkkupoika Nino Saloselle.
Nelinpelin voiton veivät Närpiöön Träffin Isac Lindén ja Jonathan Ånäs, jotka arpa oli heittänyt kaksinpelissä vastakkain ensimmäisellä kierroksella.
Tyttöjen luokan hyvätasoisessa finaalissa Smash-Kotkan Ella Haavisto voitti TVS:n Cecilia Johansénin. TVS:n tytöt menestyivät myös nelinpelissä, kun Veera Antonen ja Eeva Heinonen voittivat loppuottelussa LVS:n Bea Kallion ja NurTS:n Sonja Keräsen.