Sarjatennis: ulkokauden nousut, putoamiset ja karsinnat

22.8.2016  |  12:20

NOUSUT, PUTOAMISET JA NIIHINLIITTYVÄT KARSINNAT

Nousut ja putoamiset onratkaistu sen tilanteen mukaan joka Ässään on merkitty 22.8.2016 klo 7.00mennessä. Nousukarsinnat pelataan kaikilla tasoilla 2.-4.9.2016. Ajansuhteen ei tehdä poikkeuksia.
HUOM! Sakkojen osalta pelattujen otteluiden tilanne tarkistetaan Ässästä29.8.2016. Sarjaotteluita voidaan siis pelata siihen saakka, mutta tulokseteivät vaikuta enää putoamisiin tai nousuihin!!!

Seuratsopivat keskenään pelipaikan ja peliajan viikonlopun sisältä. Nousukarsintoihin osallistuvat joukkueet jakavatkenttä- ja pallokustannukset. Joukkueet voivat keskenään sopia myös muustakäytännöstä. Pelipaikatja ajat tulee ilmoittaa Tennisliittoon (raisa.tornroos@tennis.fi) viimeistään 25.8.2016 klo11 mennessä. Mikäli ilmoitusta ei ole tullut tai joukkueet eivät olepäässeet asiasta sopuun, arvotaan pelipaikka ja määritellään peliaikaTennisliiton toimistolla ma 29.8.2016. Huonon sään sattuessa tulee kotijoukkueenjärjestää pelimahdollisuus sisäkentiltä.

Kotijoukkueen tulee merkitälopputulos Ässään heti ottelun päätyttyä.

Nousut ja laskut, miehet:

Karsinnoissa pelataan miehissä kolme 2-peliä ja yksi4-peli. Ottelu voi siis päättyä joukkueiden kesken 2-2. Tasapisteissäparemmuuden ratkaisee voitettujen ja hävittyjen erien erotus. Jos tämäkin ontasan, on voitettujen ja hävittyjen pelien erotus määräävä. Jos vieläpelierotuskin on tasan, pelataan uusintaottelu puolueettomalla kentällä.Tilanteessa 3-0 ei 4-peliä tarvitse pelata.

Miesten SM-liigan viimeinenjoukkue putoaa suoraan I-divisioonaan ja SM-liigan toiseksi viimeinen joukkuekarsii I-divisioonan lohkovoittajien kanssa kahdesta paikasta SM-liigaan.Kaikki joukkueet pelaavat kaikkia vastaan.

1-divisioonaan putoaa: GVLK

SM-liigaan karsivat: V-P, TVS, VT (pelataan Tampereella)

pe: TVS – VT
la: V-P – TVS
su: VT – V-P

Miesten I-divisioonan lohkonviimeiset joukkueet putoavat suoraan II-divisioonaan.

2-divisioonaan putoavat:Smash-Kotka2 ja TaTS2

Miesten II-divisioonan B- ja C- lohkojen voittajat pelaavat yhdenottelun vastakkain. Ottelun voittaja nousee I-divisioonaan. Lohkojen A, D ja Evoittajat pelaavat kaikki kaikkia vastaan ja voittaja nousee I-divisioonaan.

1-divisioonaan karsivat:

B-C: TCT – PVS
A-D-E: OVS2, FD, KarTe2
(Nämä joukkueet voivat hakea allekirjoittaneelta sähköpostillajärjestelyoikeutta viikonlopun otteluihin. Kaikki ottelut pelataan samassapaikassa. Hakemuksesta tulee ilmetä kenttien ja pallojen hinta sekämahdollisuus käyttää myös tarvittaessa sisäkenttiä. Hakemusten tulee ollaallekirjoittaneella viim. 24.8.2016. Ilmoitan pelipaikan joukkueille 25.8.2016.

Miesten II-divisioonanviimeiset joukkueet putoavat suoraan III-divisioonaan.

3-divisioonaan putoavat:RoVS2, GT, TVS2, ETS, LTS2

Miesten III-divisioonan lohkovoittajat nousevat suoraan II-divisioonaan.

2-divisioonaan nousivat: RuT,GT3, HLK2, NurTS, LeTS, RiVS

Miesten III-divisioonan viimeiset joukkueet putoavat suoraan IV-divisioonan.

4-divisioonaan putoavat: NoTS,AVS, PT75, OTC, MTK, TTS2

Miesten IV-divisioonassa lohkovoittajat pelaavat yhden ottelun toistaIV-divisioonan lohkon voittajaa vastaan. Ottelun voittaja nouseeIII-divisioonaan. Lohkopari ovat A-B, C-D, E-F, G-O, I-J, K-L, M-N.Lohkon H voittaja nousee suoraan.

3-divisioonaan karsivat:

A-B:ITS5 – PTT
C-D: RajaTe – OTC2
E-F: HuTe3 – Roima2 (
Roiman kotiottelu 3.9.2016 klo 16)
G-O: MLK – T-61
I-J: HyTS3 – KirTe
K-L: HVS10 – Sata3
M-N: TaTS7 – JTS3
Lohkon H voittaja nousee suoraan: V-P2

Nousut ja laskut, naiset:

Karsinnoissa pelataan naisissa kaksi 2-peliä ja yksi4-peli. Kustakin voitetusta ottelusta saa yhden pisteen. Mikäli nousu onselvillä ennen 4-peliä, ei 4-peliä tarvitse pelata.

Naisten SM-liigan viimeinenjoukkue putoaa suoraan I-divisioonaan.

1-divisioonaan putoaa: KarTe

Naisten I-divisioonan lohkon voittaja nousee suoraan SM-liigaan.

SM-liigaan nousee: TVS

Naisten I-divisioonan viimeinen putoaa II-divisioonaan.

2-divisioonaan putoaa: EVS

Naisten 2 divisioonan lohkovoittajat pelaavat kaikki kaikkia vastaan javoittaja nousee I-divisioonaan.

1-divisioonaankarsivat: RuT, LT, OVS2 (Nämä joukkueet voivat hakea allekirjoittaneelta sähköpostillajärjestelyoikeutta viikonlopun otteluihin. Kaikki ottelut pelataan samassapaikassa. Hakemuksesta tulee ilmetä kenttien ja pallojen hinta sekämahdollisuus käyttää myös tarvittaessa sisäkenttiä. Hakemusten tulee ollaallekirjoittaneella viim. 24.8.2016. Ilmoitan pelipaikan joukkueille 25.8.2016.

Terveisin,
Raisa Törnroos-Heinonen
Tennisliitto, kilpailupäällikkö

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Syksyn tärkeät ilmoittautumispäivämäärät… →