Harrasteliiga: ulkokauden nousukarsinnat ja sisäkausi

22.8.2016  |  12:16

Harrasteliigakauden (ulkokausi 2016) ottelut ovat pitkältinyt pelattuna. Mukana oli ilahduttavan paljon joukkueita ja saamani palautteenmukaan ottelut ovat olleet mielekkäitä ja innostavia.

Muistattehan ilmoittautua myös sisäkaudelle mukaan!Ilmoittautuminen syyskuun loppuun mennessä.
Ilmoittautumiset: https://www.tennis.fi/kilpailut/tennisliiga+sarjatennis+ja+harrasteliiga/harrasteliiga+sisapelikaudella/ilmoittautuminen/

Alla vielä tietoa Harrasteliigan mitaliotteluista.Ratkaisuottelut tullaan merkitsemään ottelupareina Ässään alueenne A-lohkoon.Otteluille kannattaa varata jos vain mahdollista myös sisäkentät.Kotijoukkueena toimiva joukkue merkitsee tulokset heti ottelun jälkeen Ässään. Mitalittullaan postittamaan joukkueen yhteyshenkilölle otteluiden jälkeen.

Etelä-Suomi, miehet:

Lohkojen voittajat pelaavat semifinaalit. Vastakkainpelaavat voittajajoukkueet lohkoista A-B ja C-D. Näiden otteluiden voittajatpelaavat keskenään vielä finaalin. Semifinaalit pelataan viikonlopun2.-4.9.2016 aikana. Joukkueet sopivat keskenään pelipaikan ja ajankohdanviikonlopun sisältä. Nämä tiedot ilmoitetaan Tennisliittoon viimeistään ke 24.8osoitteeseen raisa.tornroos@tennis.fi. Mikäli joukkueet eivät pääse pelipaikasta tai ajasta sopuun, arpoo liittopelipaikan ja peliajan. Kenttä- ja pallokulut jaetaan tasan keskenään pelaavienjoukkueiden kesken elleivät joukkueet muuta sovi. Finaali tulee olla pelattunaviimeistään 10.9.2016. Tämän ottelun pelipaikka ja aika tulee ilmoittaaliittoon viimeistään 6.9.2016.

Vastakkain pelaavat:

SMILE (lohko A)  –  100-tennis (lohko B)
TTS – Vanhat lupaukset (lohko C) –  OTC45 (lohko D)

Semifinaalin hävinneet joukkueet tulevat saamaanpronssimitalit, finaalin hävinnyt joukkue hopeamitalit sekä voittajajoukkuekultamitalit.

Etelä-Suomi, naiset:

Lohkojen ykköset pelaavat kullasta ja lohkojen kakkosetpronssista.
Ottelut pelataan viikonlopun 2.-4.9.2016 aikana. Joukkueet sopivat keskenäänpelipaikan ja ajankohdan viikonlopun sisältä. Nämä tiedot ilmoitetaanTennisliittoon viimeistään ke 24.8 osoitteeseen raisa.tornroos@tennis.fi . Mikälijoukkueet eivät pääse pelipaikasta tai ajasta sopuun, arpoo liitto pelipaikanja peliajan. Kenttä- ja pallokulut jaetaan tasan keskenään pelaavienjoukkueiden kesken elleivät joukkueet muuta sovi.

Kultaottelu: VeTe leidit – HyTS MM
Pronssiottelu: OTC stars – Team Einstein

Joukkueille jaetaan paremmuuden mukaan pronssi, hopea jakultamitalit.

Varsinais-Suomi, miehet:

Lohkon kaksi parasta pelaavatfinaalin ja lohkon kolmonen palkitaan pronssilla.
Valitettavasti lohkossa oli määräaikaan mennessä useampi sarjaottelupelaamatta. Mitalipelitilanne on ratkaistu 22.8.2016 klo 8.30 Ässässä näkyväntilanteen mukaan.

Kultaottelu: Laitila Tennis – KLV
Pronssia saa: Roima
 

Kultaottelu pelataan viikonlopun 2.-4.9.2016 aikana.Joukkueet sopivat keskenään pelipaikan ja ajankohdan viikonlopun sisältä. Nämätiedot ilmoitetaan Tennisliittoon viimeistään ke 24.8 osoitteeseen raisa.tornroos@tennis.fi . Mikälijoukkueet eivät pääse pelipaikasta tai ajasta sopuun, arpoo liitto pelipaikanja peliajan. Kenttä- ja pallokulut jaetaan tasan keskenään pelaavienjoukkueiden kesken elleivät joukkueet muuta sovi.

Häme- ja Keski-Suomi, miehet ja naiset:

Alueen sarjan vastuuhenkilöt informoivat tämän alueen jatkopeleistä.

 

Terveisin,

Raisa Törnroos-Heinonen
Tennisliitto, kilpailupäällikkö

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Sarjatennis: ulkokauden nousut,… →