Sarjatennis: nyt on hyvä aika jatkaa sisäkauden otteluita ja valmistautua ulkokauteen

6.5.2021  |  09:28  |  Seurat

Huhtikuun puolessa välissä päätettiin avata tenniksen sarjatennis- ja kilpailutoimintaa – lue tarkemmin täältä. Toukokuun alusta alkaen on voinut jatkaa sisäkauden sarjatennistä ulkokentillä valtakunnallisesti. Ulkokenttiä on avautunut ja avautuu kovaa vauhtia ympäri Suomea, eli nyt on hyvä hetki jatkaa kisapelaamista sarjatenniksen muodossa.

Sisäkauden sarjatennistä jatketaan valtakunnallisesti ulkokentillä 1.5.2021 alkaen (sisäkenttiä voi hyödyntää perus- ja kiihtymisvaiheen alueilla). Paikalla ovat vain pelaajat, ei yleisöä. Kausi päättyy 6.6.2021 ja nousukarsinnat pelataan 11.-13.6.2021.

Ulkokauden sarjatennikseen ilmoittautuminen käynnissä TennisÄssässä – kausi alkaa 7.6.

Sisäkauden sarjatennistä pelataan siis 6.6. asti ja ulkokauden sarjatennis käynnistyy heti 7.6. Tällä hetkellä seurojen sarjatennismanagereita pyydetään vahvistamaan seuran sarjajoukkueiden osallistuminen ulkokauteen. Alla ovat ohjeet.

1. Kirjaudu sisään TennisÄssään (www.tennisassa.fi)
2. Valitse vasemmalta valikosta seuran nimi ja ”Sarjatennisjoukkueen ylläpitäjä”
3. Valitse avautuvasta listasta oikea sarja eli ”Ulkokausi 2021 : TEHO Sport Tennisliiga Cup ja 1.-5.divisioonat”
4. Valitse sivun keskivaiheilta oranssi nappi, jossa lukee ”Entry incomplete”
5. Sivulla näkyy kaikki seuranne aiemmin kesäkaudella olleet joukkueet ja jokainen pitää vahvistaa osallistuvaksi tai vetäytyväksi: Valitse joukkueen riviltä oikealta ”Actions”.
Valitse ”Edit” mikäli joukkue on mukana tällä ulkokaudella. Syötä avautuvaan ikkunaan joukkueelle kapteeni kohtaan ”Add team captain”. Naisten joukkueelle ei voi tässä vaiheessa syöttää mieskapteenia ja toisinpäin, syötä silloin tähän joku joukkueen pelaajista. Vahvista vielä klikkaamalla ”Tallenna”.
Valitse Withdraw mikäli joukkue ei ole mukana tällä ulkokaudella. Voit antaa avautuvaan ikkunaan lisätietoja halutessasi, mutta vahvista vetäytyminen vielä klikkaamalla punaista ”Withdraw”-nappia.
6. Kun kaikki rivit on käyty läpi, valitse alhaalta vihreästä napista ”Submit”.

Jaa:

Seuraava uutinen: Hyvä, paha stoppari… →