Ruusuvuori taipui Kazakstanissa

6.10.2022  |  18:01  |  Raportit

Emil Ruusuvuori hävisi Daniil Medvedeville toisella kierroksella ATP500-turnauksessa Kazakstanissa.

Ottelu alkoi murheellisesti toiseksi sijoitetun Medvedevin (ATP-4) murtaessa heti Ruusuvuoren (ATP-53) syöttövuoron. Tämän jälkeen ottelun kulku tasoittui ja nähtiin paljon pitkiä ja tasokkaita palloralleja, joissa suomalaispelaaja oli hyvin mukana. Kuitenkin maailmanlistan neljäs piti takuuvarmasti huolen syöttövuoroistaan ja iski vielä pöytään yhden murron, joka toi erän 6-3. Erää kuvastivat seuraavat tilastot suomalaisen kannalta; läpilyönnit eduksi 8-6 ja helpot virheet tappioksi 16-7.

Toisen erän alku oli avauserän kopio, kun tulostaulu näytti nopeasti Medvedevin johtoa murrolla 2-0. Ruusuvuori ei kuitenkaan suostunut samaan kaavaan ja otti murron heti takaisin. Lopulta toinen erä ei kuitenkaan tuonut muutosta otteluun, kun aiemmin tällä kaudella maailmanlistan kärjessäkin käynyt Medvedev otti taas murron kuudennessa pelissä. Lyöntiseinän omaisesti eteni Medvedev otteluvoittoon erin 6-3, 6-2.