Viikkokatsaus 40/2022 – TEHO Sport Finnish Tour alkaa Kotkassa; Virtanen, Niklas-Salminen, Vasa ja Löfman iskussa

6.10.2022  |  22:11  |  Raportit

Kansallisesti katseet kiinnittyvät Kotkaan. Ulkomailla ovat ammattilaiskentillä vireessä Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen, Eero Vasa ja Aleksi Löfman.

TEHO Sport Finnish Tour Kotkassa 7.-9.10.

Kauden toiseksi viimeinen TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu pelataan Kotkassa 7.-9.10.

Kotkassa on luvassa todella tasokkaat ottelut, kun sekä naisten että miesten sarjat ovat täynnä kansallisia kärkipelaajia.

Naisissa kärkisijoitetut ovat hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Ella Haavisto (Smash), Stella Remander (HVS), Emelie Gabran (ÅLK) ja hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Clarissa Blomqvist (HTK); miehissä ennakkosuosikkeja ovat Lauri Kiiski (TaTS), hallitseva sisäkenttien Suomen mestari ja kotikentällään iskevä Vesa Ahti (Smash-Kotka), Leevi Säätelä (HVS) ja Peetu Pohjola (TaTS).

Turnaus alkaa perjantaina klo 13.30 ja jatkuu läpi viikonlopun huipentuen sunnuntaina pelattaviin välieriin ja loppuotteluihin. Turnausta voit seurata myös pääkentän osalta Ruutu Urheilun kautta.

KATSO KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LUE LISÄÄ

Virtanen ja Niklas-Salminen vireessä Challenger-kiertueella sekä Vasa ja Löfman ITF-kiertueella

Otto Virtanen on edennyt kahdella vakuuttavalla voitolla kaksinpelin puolivälieriin ATP Challenger -turnauksessa Ranskassa. Toisella kierroksella Virtanen (ATP-273) kukisti Kenny De Schepperin (ATP-338) 6-2, 6-4. Perjantaisessa puolivälierässä noin klo 16.00 asettuu vastaan Jelle Sels (ATP-173).

Samassa turnauksessa on Patrik Niklas-Salminen/Viktor Durasovic edennyt välieriin kahdella voitolla. Kaksikko pelaa pääsystä finaaliin perjantaina klo 12.00; vastassa ovat toiseksi sijoitetut David Pel/Sander Arends.

Katso suomalaisten ottelut suorana alla olevasta linkistä.

ATP CHALLENGER 90 | RANSKA – LIVESTREAM

ITF-kiertueella on jälleen Eero Vasa vauhdissa. Vasa on edennyt Mark Whitehousen kanssa loppuotteluun Iso-Britanniassa. Kaksikko on voittanut kolme pelaamaansa ottelua kaikki ottelu-tie-breikissä. Perjantaisessa loppuottelussa aikaisintaan klo 15.00 asettuvat vastaan Giles Hussey/Johannus Monday.

Lisäksi Aleksi Löfman ja Mario Gonzalez Fernandez ovat nelinpelin välierässä Espanjassa.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIALIVESTREAM
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | BULGARIA
W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | AUSTRALIA

Ruusuvuori ja Heliövaara tippuivat Kazakstanissa

Emil Ruusuvuori (ATP-53) voitti avauskierroksella Marc-Andrea Hüslerin (ATP-64) 6-0, 6-2 ja hävisi toisella kierroksella Daniil Medvedeville (ATP-4) 3-6, 2-6 ATP500-turnauksessa Kazakstanissa. Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool kärsivät myös pitkästä aikaa avauskierroksen tappion duolle Hubert Hurkacz/Jan Zielinski 6-7(2), 3-6.

ATP500 | KAZAKSTAN

Junioreita kansainvälisissä otteluissa

Suomalaisjunioreita on tällä viikolla alla olevissa paikoissa.

ALLE 16-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | NORJA

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga… →