Ruusuvuori nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa

10.5.2019  |  13:39  |  Raportit

Emil Ruusuvuori on edennyt yhdessä itävaltalaisen Jurij Rodionovin kanssa nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa Kazakstanissa. Finaalipaikka on 20-vuotiaan suomalaisen ensimmäinen Challenger-tasolla.

Massakentillä pelattava turnaus on palkintoarvoltaan 54,160 dollaria. Ruusuvuori, joka on voittanut tänä vuonna kaksi ITF-turnausta kaksinpelissä, on tällä viikolla esiintynyt edukseen nelinpelikentällä. Sijoittamattomat Ruusuvuori ja hänen ikätoveri Rodionov ovat voittaneet kolme ottelua matkalla loppuotteluun. Puolivälierissä kukistui kolmanneksi sijoitetut venäläiset Ivan Gakhov/Alexander Pavlioutchenkov 6-4, 7-6 ja perjantaisessa välierässä toiseksi sijoitetut kazakstanilainen Timur Khabibulin ja venäläinen Vladyslav Manafov kolmen erän trillerissä erin 6-7, 7-5, 12-10.

KAAVIOT

Lauantaina pelattavassa loppuottelussa asettuu vastaan ykköseksi sijoitetut Goncalo Oliveira (POR)/Andrei Vasilevski (BLR).

Mielenkiintoa asetelmaan tuo myös se, että Ruusuvuori ja Rodionov kuuluvat maidensa maajoukkueisiin ja tulevat mahdollisesti olemaan vastakkaisilla puolilla syyskuun 13. ja 14. päivä pelattavassa Davis Cup -maaottelussa Suomi – Itävalta Espoo Metro Areenalla – lue lisää täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuorelle uran ensimmäinen… →