Ruusuvuori hävisi maailmanlistan kolmoselle Roomassa – myös Heliövaara/Glasspool parille kitkerä tappio

14.5.2023  |  22:33  |  Raportit

Emil Ruusuvuoren ottelut päättyivät toiselle kierrokselle ATP Masters -turnauksessa Roomassa.

Avauskierroksella trillerimäisen voiton ratkaisevan erän tie-breikissä ottanut Ruusuvuori (ATP-43) aloitti loistavasti maailmanlistan kolmosta Daniil Medvedeviä vastaan, kun hetkessä suomalaispelaaja tykitti tulostaululle 3-0 johtoaseman. 4-0 tilannekaan ei ollut kaukana, mutta Medvedev piti syöttönsä 1-3 ja mursi välittömästi. Pelinkuva alkoi muuttua tästä ja Medvedev otti vielä toisenkin murron 4-4 tilanteessa, minkä turvin hän syötti avauserän itselleen luvuin 6-4.

Toinen erä alkoi kolmella onnistuneella murrolla; Medvedev, Ruusuvuori ja Medvedev. Kolmossijoitettu otti vielä yhden murron lisää, mikä toi lopulta otteluvoiton erin 6-4, 6-2.

ATP MASTERS 1000 | ROOMA

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool avasivat lauantaina turnauksensa tiukalla 7-6(2), 2-6, 10-6 voitolla parista John Peers/Nathaniel Lammons. Kuudenneksi sijoitettu suomalais-brittipari ajautui jälleen kolmieräiseen, kun vastassa olivat Frances Tiafoe/Mackenzie McDonald. Heliövaara/Glasspool pääsi neljään perättäiseen ottelupalloon kiinni 9-5 tilanteessa ottelu-tie-breikissä, mutta niin vain yhdysvaltalaispari vei voiton erin 4-6, 6-2, 11-9.

Seuraava uutinen: Lönnberg ja Ristola… →