Ruusuvuori avaa maaottelun perjantaina – pelaavat kokoonpanot nimetty

15.9.2022  |  15:01  |  Ennakot

Emil Ruusuvuori pääsee avaamaan maaottelun Espoo Metro Areenassa perjantaina.

PERJANTAI 16.9. KLO 18.00
Emil Ruusuvuori – Kiranpal Pannu
Otto Virtanen – Ajeet Rai

 

LAUANTAI 17.9. KLO 14.00
Harri Heliövaara/Emil Ruusuvuori – Michael Venus/Artem Sitak
Emil Ruusuvuori – Ajeet Rai
Otto Virtanen – Kiranpal Pannu

 

ARVONNAN KUVAGALLERIA
TAPAHTUMAN INFOSIVU
LIPUNMYYNTI

Suomen kaksinpelin ykköstähti saa kunnian laittaa pallot liikkeelle klo 18.00 alkaen. Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä, joissa maiden ykköspelaajat kohtaavat kakkoset. Ruusuvuori (ATP-51) saa vastaansa maajoukkuedebyyttinsä tekevän Kiranpal Pannun (ATP-744). Avauspäivän päättää Otto Virtanen (ATP-252), joka kohtaa Uuden-Seelannin ykkösen Ajeet Rain (ATP-679).

– Hyvät treenipäivät takana, olemme Oton kanssa vetäneet kovaa ja laadukkaasti. Hyvät fiilikset ja lyönti kulkee, niin mikäs siinä. Perjantaina ja lauantaina jätetään aivan kaikki kentälle. Vastustajat eivät ole tuttuja ennakkoon; Rain tiedän junnuajoilta, mutta siitä on jo aikaa. Kuitenkin kapteeni on skoutannut ja hyvät suunnitelmat laaditaan, avasi Ruusuvuori.

– Meillä on hyvät lähtökohdat otteluun, vaikka eivät vastustajat niin tuttuja olekaan. Otetaan illalla vielä internetin ihmeellinen maailma käyttöön ja katsotaan mitä sieltä löytyy, jatkoi Virtanen.

Lauantaina ratkaistaan maaottelu, kun luvassa ovat nelinpeli sekä tarvittaessa kaksi kaksinpeliä. Nelinpeliin kapteeni Jarkko Nieminen asetti Harri Heliövaaran (nelinpelin ATP-17) ja Ruusuvuoren, jotka villitsivät yleisön ja tuulettivat voittoa viime maaliskuussa. Heliövaara/Ruusuvuori saa vastaansa kovan nelinpeliparin Michael Venus (nelinpelin ATP-7) ja Artem Sitak (nelinpelin ATP-112).

Nelinpelistä on luvassa tasokas koitos kahden vahvan parin kesken. Suomi on voittanut viimeiset kolme pelaamaansa nelinpeliä ja Uusi-Seelanti peräti viisi.

Nelinpelin jälkeen luvassa on varmuudella ainakin yksi kaksinpeli riippumatta tilanteesta; maaottelun voittaa jo kolmella voitolla. Ratkaisevissa kaksinpeleissä kohtaavat maiden ykköspelaajat ja kakkospelaajat. Muutokset lauantain kaksinpeleihin ovat mahdollisia vielä saman päivän aikana.

– Toivottavasti saamme taas hyvän mellakan aikaan ja yleisön tuen. Se antaa meille lisäbuustia, päätti Ruusuvuori.

Katsojat voivat nauttia veloituksetta Ruutu+ -palvelusta kaikki perjantain ja lauantain ottelut. Lisäksi katsojia hemmotellaan lauantaina, kun päivän avaava nelinpeli näytetään suorana Nelosen TV-kanavalta.

Ottelut selostaa tenniskansalle tuttu ääni Arno Seiro.

RUUTU URHEILU

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen: ”Kauttaaltaan on… →