Remander hävisi ensimmäisellä kierroksella – Hruncakova tippui, Mladenovic selvisi

28.2.2024  |  16:10  |  Raportit

Helsinki Openin keskiviikon päiväsessio on saatu pelattua yllätyksienkin saattelemana; Stella Remander taipui kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella, kisan ykköseksi sijoitettu Viktoria Hruncakova tippui ja kahdeksanneksi sijoitettu Kristina Mladenovic selvisi säikähdyksellä.

Iltasessiossa klo 17.30 kisa-urakkansa aloittavat Laura Hietaranta ja Anastasia Kulikova. Iltalehti Plus näyttää ottelut.

Remander hävisi avauskierroksella

Suomalaisittain Helsinki Openin kaksinpelin pääsarjapelit käynnistyivät tiistaina, kun Aino Alkion ja Ella Haaviston oli taipuminen vastustajilleen (lue lisää).

Suomalaispelejä jatkoi Stella Remander, jonka vastustaja vaihtui aamupäivän aikana; Mariam Bolkvadze vetäytyi kisasta ja tilalle tuli lucky loser Patricija Paukstyte (WTA-1023). Liettualaispelaaja löysi itsensä nopeasti murron takaa-ajoasemasta suomalaisen murrettua heti kättelyssä. Remanderin osalta suurimmat ilonaiheet jäivät valitettavasti tähän, kun Paukstyte alkoi ohjata peliä. Lopulta ero oli selvä ja tulostaululle kirjattiin liettualaisen 6-1, 6-1 voittolukemat.

Ammattilaiskentille tähyävä 18-vuotias Remander pelasi nyt 20. kertaa ITF-ammattilaiskisassa.

Ykkössijoitettu Hruncakova putosi – Mladenovic selvisi säikähdyksellä

Päiväsession alku toi mukanaan myös yllätyksiä heti ensimmäisellä kierroksella.

Ensin keskuskentällä entinen maailmanlistan 23. saksalainen Mona Barthel (WTA-286) näytti vahvuuttaan kukistamalla neljänneksi sijoitetun kreikkalaisen Valentini Grammatikopouloun (WTA-213) 7-5, 6-3.

Isoin yllätys nähtiin kentällä 9, kun nuori tsekkiläinen Linda Klimovicova (WTA-342) voitti vahvojen peruslyöntiensä turvin ykköseksi sijoitetun Viktoria Hruncakovan (WTA-174) 7-6(4), 6-0.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Sen sijaan kisan kahdeksanneksi sijoitettu Kristina Mladenovic (WTA-272) selvisi säikähdyksellä virolaiskarsija Maileen Nuudia (WTA-499) vastaan, kun hän käänsi ottelun itselleen 2-6, 6-4, 6-3. Myös viidenneksi sijoitettu Talia Gibson (WTA-215) ja kuudenneksi sijoitettu Anca Alexia Todoni (WTA-228) etenivät jatkoon.

Seuraava uutinen: Hietaranta hävisi hyvätasoisen… →