Alkio ja Haavisto taipuivat – Hietaranta, Kulikova ja Remander avaavat keskiviikkona

27.2.2024  |  19:27  |  Raportit

Ensimmäiset pääsarjapelit pelattu, Aino Alkio ja Ella Haavisto taipuivat. Helsinki Open jatkuu keskiviikkona klo 10.00 ja suomalaisista tosi toimiin pääsevät Stella Remander, Laura Hietaranta ja Anastasia Kulikova.

Keskiviikkona aloittavat myös kisan kärkisijoitetut Viktoria Hruncakova ja Dominika Salkova sekä entinen kaksinpelin TOP10-pelaaja ja nelinpelin ykkönen Kristina Mladenovic.

SUOMALAISTEN OTTELUT
Kaksinpelin 1. kierros
Ella Haavisto – Elena Malygina 1-6, 3-6
Aino Alkio – Robin Anderson 1-6, 3-6

 

KESKIVIIKKO
Stella Remander – Patricija Paukstyte | keskiviikko klo 14.00
Laura Hietaranta – [7] Dejana Radanovic | keskiviikko klo 17.30
Anastasia Kulikova – Natasja Schunk | keskiviikko n. klo 19.00

 

Nostot
[1] Viktoria Hruncakova – Linda Klimovicova | keskiviikko klo 10.00
[8] Kristina Mladenovic – Maileen Nuudi | keskiviikko klo 11.30
[2] Dominika Salkova – Julie Struplova | keskiviikko klo 14.00

 

LIPUNMYYNTI
OSTA LIPUT | TIKETTI.FI

OHJELMA
PÄIVITTÄINEN OHJELMA

KUVAGALLERIA
KATSO KUVAT

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Turnauksen ensimmäinen iltasessio piti sisällään kaksi kaksinpelin ja kaksi nelinpelin avauskierroksen ottelua, joissa jokaisessa oli suomalaisia vauhdissa.

Ilta alkoi kaksinpeleillä, joissa Aino Alkio ja Ella Haavisto laittoivat kaiken peliin. Tällä kertaa suomalaisten kaikki peliin ei riittänyt otteluvoittoihin. Keskuskentällä hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Alkio näytti hyvää takakenttäosaamistaan, mutta yhdysvaltalainen Robin Anderson (WTA-347) oli vahvempi erin 6-1, 6-3.

”Todella opettavainen kokemus, näitä tarvitsen vain lisää. Vastustaja piti kovaa tempoa yllä alusta alkaen, en ole tottunut noin kovaan rytmiin. Varmasti tästä kokemuksesta jää positiivisia asioita, vaikka nyt harmittaakin”, tiivisti Alkio tuntojaan heti pelin päätyttyä.

Samaan aikaan kentällä 9 yritti Haavisto (WTA-1061) horjuttaa virolaista Elena Malyginaa (WTA-375); lisälatausta peliin toi kaksikon yhteinen tausta Smashin TEHO Tennisliiga -joukkueesta. Malyginan kova pelitempo tuotti vaikeuksia suomalaiselle ja lopulta tulostaululla komeilivat lukemat 6-1, 6-3.

”Haastava. Tiukka. Näin kuvailisin ottelua. En oikein alkuun päässyt rytmiin kiinni, mutta toisessa erässä alkoi jo olla tasaisempaa ja oli tosi monta tasaista peliä. Hän ei tehnyt juurikaan vääriä valintoja ja oli myös aggressiivinenkin”, totesi Haavisto.

Jaa:

Seuraava uutinen: Remander hävisi ensimmäisellä… →