Ramstedt/Remander nelinpelin voittoon Kaarinassa – Löfman taipui finaalissa

23.2.2020  |  13:38  |  Raportit

Tyttöjen nelinpelin finalistit: Kristina Paskauskas, Luca Udvardy, Peppi Ramstedt ja Stella Remander, kuva: Jussi Vanto

Kaarinassa pelattiin sunnuntaina päätökseensä alle 18-vuotiaiden 4. kategorian ITF-junioriturnaus. Tyttöjen nelinpelissä nähtiin suomalaisvoittajat, kun mestareiksi pelasivat Peppi Ramstedt, 17, ja Stella Remander, 14. Aleksi Löfman, 18, ylsi hienosti kaksinpelin finaaliin.

Ramstedt/Remander toiseen turnausvoittoon yhdessä

Peppi Ramstedt ja Stella Remander nappasivat toisen yhteisen mestaruutensa ITF-juniorikiertueella. Aiempi turnausvoitto tuli viime loka-marraskuun taitteessa Tampereella.

Ramstedt/Remander oli Kaarinassa sijoittamaton pari. Heti avauskierroksella duo voitti kolmanneksi sijoitetut Anna Semenovan (RUS) ja Celine Simunyun (IRL) 6-3, 6-3. Puolivälierässä he voittivat Sade Scharlinin ja Anet Angelika Koskelin (EST) niukasti 3-6, 6-1, 15-13.

Välierästä Ramstedt/Remander sai luovutusvoiton ja loppuottelussa olivat vastassa ykköseksi sijoitetut Kristina Paskauskas (GBR)/Luca Udvardy (HUN). Finaalissa molemmilla pareilla oli hetkensä ja selvät hallintajaksot. Lopulta suomalaispari ylsi turnausvoittoon värikkäiden vaiheiden jälkeen erin 6-0, 1-6, 10-6

TULOKSET

Löfman taipui kaksinpelin loppuottelussa – kaksinpelimestarit löytyivät Ruotsista

Poikien ja tyttöjen kaksinpelien loppuotteluissa nähtiin kolme ruotsalaista ja yksi suomalainen. Poikien loppuotteluun oli edennyt Aleksi Löfman, joka tavoitteli uransa toista ITF-junioriturnausvoittoa.

Toiseksi sijoitettu Löfman eteni loppuotteluun neljän voiton turvin. Välierässä hän voitti kahdeksanneksi sijoitetun ranskalaisen Pablo Trochun 6-4, 6-2. Loppuottelussa verkon toisella puolella oli ykköseksi sijoitettu ruotsalainen Sebastian Abboud. Löfman ja Abboud tarjosivat tasaisen ja viihdyttävän ottelun, jonka voiton vei lopulta Abboud erin 6-4, 7-6(4).

Aleksi Löfman, kuva: Jussi Vanto

Tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa olivat vastakkain ruotsalaispelaajat. Voiton vei kolmanneksi sijoitettu Agnes Mitteregger kukistamalla kuudenneksi sijoitetun Olivia Malmin 6-2, 6-4.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 9/2020 – →