Porsche Junior Team Finland: Lagerbohmille tuplamestaruus ITF-juniorikiertueella Virossa

24.5.2024  |  12:52  |  Raportit

Linus Lagerbohm oikealla juhlii tuplamestaruutta Virossa.

Linus Lagerbohm pelasi täydellisen viikon alle 18-vuotiaiden ITF-juniorikiertueella Virossa.

16-vuotias HVS-Tennistä edustava pelaaja selvitti viikon ensimmäisen kaksinpelinsä kolmessa erässä, jonka jälkeen ei erätappioita tullut kaksin- eikä nelinpelissä. Kaksinpelissä viidenneksi sijoitettu Lagerbohm voitti puolivälierässä ykköseksi sijoitetun brittiläisen Luke Hooperin 7-5, 6-2, välierässä seitsemänneksi sijoitetun yhdysvaltalaisen Jacob Olarin 6-1, 6-3 ja loppuottelussa kuudenneksi sijoitetun romanialaisen Tudor Batinin 6-3, 6-3.

Nelinpelissä Lagerbohm ja turkkilainen Kerem Yilmaz olivat ykköseksi sijoitettuna asemansa arvoisia voittaen kaikki neljä otteluaan vakuuttavaan tyyliin.

”Tuplamestaruus tuntuu hyvältä ja taitaa olla ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu itselleni. Kaksinpelissä turnaus alkoi kahdella vähän vaikealla pelillä, mutta sitten alkoi peli parantua peli kerrallaan. Ehdottomasti paras peli oli finaali, sillä siinä tuli eniten onnistumisia. Nelinpeliä oli kiva pelata kaksinpelin rinnalla ja luulen nelinpelin voiton nostattaneen luottamusta myös kaksinpelifinaaliin. Tästä on hyvin mukava jatkaa treenaamista ja kisoja kesää varten”, kommentoi Lagerbohm.

Lagerbohm on tällä hetkellä junioreiden maailmanlistalla lukemassa 192.

J100 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Patten neljänteen turnausvoittoonsa… →