Porsche Junior Team Finland: Lagerbohmille ja Martikaiselle finaalipaikat ITF-junioriturnauksessa Hangossa

2.4.2023  |  14:35  |  Raportit

Hangossa pelattiin tällä viikolla J100-kategorian (entinen 3. kategoria) alle 18-vuotiaiden ITF-kilpailu, Cinia Next Gen Tour. Linus Lagerbohm ylsi kaksinpelin ja Otso Martikainen nelinpelin loppuotteluun.

HVS-Tenniksen pelaajat olivat lähellä mestaruuspokaaleja, mutta tällä kertaa oli tuloksena hopeasijat. Sijoittamaton Lagerbohm eteni kaksinpelin finaaliin kukistamalla matkallaan muun muassa ykköseksi ja seitsemänneksi sijoitetut pelaajat sekä välierässä niin ikään hienon turnauksen pelanneen Emil Matikaisen (HVS). Mestaruusottelussa kahdeksanneksi sijoitettu puolalainen Fryderyk Lechno-Wasiutynski oli parempi erin 3-6, 6-1, 7-6(3).

Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Martikainen ja puolalainen Leon Zaorski voittivat kolme ottelua ennen taipumistaan finaalissa kärkisijoitetulle sveitsiläisparille Henry Bernet/Adrien Berrut 3-6, 2-6.

Tyttöjen sarjoissa parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Stella Remander, joka ylsi ruotsalaisen Isabella Svahnin kanssa nelinpelin välieriin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Suomessa ei ole järjestetty lähivuosina yhtä korkeatasoista junioreiden kansainvälistä ITF-kilpailua; Hangon Tenniskerho järjesti kisan upouudessa tennishallissaan.