Porsche Junior Team Finland – infoa vuodelle 2022

14.12.2021  |  13:29  |  Yleinen

Nuorten maajoukkuetoiminnan, Porsche Junior Team Finland, kotisivujen materiaalit ovat uudistuneet syksyn sekä alkutalven aikana. Uusittujen kotisivujen tarkoituksena on antaa entistä kattavammin tietoa nuorten maajoukkuetoiminnasta eri ikä- ja pelaajapolun vaiheissa. Käy tutustumassa uudistettuihin materiaaleihin täältä. Sivustoja päivitetään vielä puuttuvilta osin joulukuun aikana.

Maajoukkueohjelma ja arvokilpailuiden valintakriteerit

Keskiviikkona 8.12. päivitettiin maajoukkueohjelma keväälle 2022 sekä arvokilpailuiden valintakriteerit vuodelle 2022.

Maajoukkueohjelman yhteydestä löytyy kattava kooste jo tiedossa olevista kansallisista ja kansainvälisistä arvokilpailuista sekä Baltiassa ja Pohjoismaissa pelattavista Tennis Europe -, ITF-, ATP- sekä WTA-kilpailuista. Ohjelmaa päivitetään tasaisin väliajoin ja sitä mukaan, kun esimerkiksi kansainvälinen kilpailukalenteri päivittyy. Valintakriteerit koskevat koko vuotta 2022, siltä osin kuin kansainväliset arvokilpailukalenterit ovat tiedossa.

LISÄTIETOA

Maajoukkuetoiminnan info 20.12. kello 17.00-18.00

Maajoukkuetoiminnan infotilaisuus järjestetään etäyhteyksin maanantaina 20.12. kello 17-18. Info on tarkoitettu maajoukkuetoiminnassa mukana oleville tai siitä kiinnostuneille urheilijoille, henkilökohtaisille valmentajille, vanhemmille ja seuran kilpa- sekä huipputenniksestä vastaaville henkilöille. Infon järjestää Suomen Tennisliitto huipputennis- ja tapahtumapäällikkö Roope Kailaheimon johdolla. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 17.12. kello 12.00.

ILMOITTAUTUMINEN

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-kilpailut: nuorten pelaajien… →