I-divisioonien päätösottelut ja TEHO Sport Tennisliigan karsintaottelut siirretty toukokuulle

13.4.2021  |  17:31  |  Seurat

Huhtikuussa pelattavaksi tarkoitetut I-divisioonien päätösottelut ja TEHO Sport Tennisliigan karsintaottelut on siirretty toukokuulle koronavirustilanteesta johtuen. Joukkueiden yhteyshenkilöille on lähetetty asiasta viestiä.

Miehet

Maaliskuussa päätettiin jo miesten I-divisioonien alempien loppusarjojen peruuttamisesta – kaikki halukkaat joukkueet saavat säilyttää sarjapaikkansa. Ylempi loppusarja siirrettiin pelattavaksi 7.-9.5. Ottelut pelataan Savonlinnassa – mukana ovat SVS, MLK, TVS2, V-P, OVS ja JTS. Kaavion voittanut joukkue nousee suoraan TEHO Sport Tennisliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii Espoon Tennisseuraa vastaan 15.5. Kaavion ja otteluajat löydät täältä.

I-DIVISIOONAN YLEMPI LOPPUSARJA

Huomio: mikäli TVS2 etenee finaaliin, pelataan sunnuntaina ottelu myös kolmannesta sijasta, sillä TVS2 ei voi nousta liigaan seuran edustusjoukkueen jo siellä ollessa. Tällöin finaaliin päässyt toinen joukkue nousee suoraan ja kolmanneksi tullut menee karsintaotteluun. Finaali pelataan joka tapauksessa.

Naiset

Naisten I-divisioona saatiin pelattua loppuun helmikuussa (katso sarjataulukko) – myös naisten I-divisioonassa pelanneille tarjotaan kaikille halukkaille sarjapaikkaa tulevalle kaudelle. Naisten TEHO Sport Tennisliigan viimeinen Espoon Verkkopalloseura karsii paikastaan liigaan Lahden Verkkopalloseuraa vastaan 15.5.2021 klo 14.00 alkaen Lahdessa.

I-DIVISIOONA

Jaa:

Seuraava uutinen: Porsche Junior Team… →