Porsche jatkaa Tennisliiton yhteistyökumppanina 2020-2022

6.11.2019  |  17:00  |  Artikkeli, Yhteistyökumppanuudet

Suomen Tennisliitto ja Porsche jatkavat yhteistyötään myös seuraavien kolmen vuoden ajan 2020-2022.

Tennisliitto ja Porsche aloittivat yhteistyönsä vuonna 2017. Tästä lähtien ovat juniorimaajoukkueet kantaneet nimeä Porsche Junior Team Finland. Porsche Junior Team Finland kokoaa parhaat lahjakkuudet nuorten ikäryhmämaajoukkueiksi sekä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kilpailuihin ja leireille oman ikäluokkansa huippujen kanssa. Toiminta toteutetaan ikäryhmittäin: alle 12-vuotiaiden kartoitustoiminta sekä alle 14-, 16- ja 18-vuotiaiden maajoukkuetoiminta.

Tulevan jatkosopimuksen keskiössä on edelleen juniorimaajoukkueiden tukeminen ja toiminnan kehittäminen.

– On erittäin hienoa jatkaa yhteistyötä Porschen kanssa. Tämä on merkittävä tuki nuorten maajoukkueille ja pystymme sen avulla jatkamaan nuorten toiminnan kehittämistä. Yhteistyö avulla olemme saaneet nostettua myös omia tapahtumiamme uudelle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa ja hyödyntää saatuja oppeja kuluneilta vuosilta, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Tennisliiton kanssa. Erityisen hienoa on ollut seurata Porsche Junior Team Finlandin nuorten pelaajien kehitystä, ja upeaa menestystä kansainvälisissä kilpailuissa – yhtenä huippukohtana on esimerkiksi Otto Virtasen poikien nelinpelin Grand Slam -voitto Wimbledonissa kesällä 2018. On ilo jatkaa yhteistyötä ja olla mukana viemässä lajia eteenpäin Suomessa, kertoi Porsche Finlandin toimitusjohtaja Oscar Bernard.

 

Porsche on myös kansainvälisesti erittäin merkittävästi mukana tenniksen tukemisessa. Esimerkiksi keväisin Saksan Stuttgartissa järjestetään korkeatasoinen naisten ammattilaisturnaus Porsche Tennis Grand Prix. Kyseiseen turnaukseen ovat Tennisliitto ja Porsche järjestäneet myös palkintomatkoja Palkitse Pelikaveri -kilpailun voittajille. Palkitse Pelikaveri -kampanjassa aktivoidaan ja kannustetaan ihmisiä kertomaan tennisaiheisia tarinoita ystävyydestä  ja perheistä tenniksen parissa.

Lisätiedot
Ben Bogdanoff
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Porsche Finland / Oy AutoCarrera Ab
ben.bogdanoff(at)porsche.fi
+358 400 911 467

Teemu Purho
toimitusjohtaja
Suomen Tennisliitto
teemu.purho(at)tennis.fi
+358 40 523 1797

Jaa:

Seuraava uutinen: Otto Virtanen tekee… →