Otto Virtanen tekee paluun kilpakentille TEHO Sport Tennisliigassa ja Tali Openissa

7.11.2019  |  21:44  |  Raportit

Otto Virtanen, kuva: Martin Sidorjak

Otto Virtanen, 18, on toipunut käsivammastaan ja hän tekee paluun kilpakentille HVS-Tenniksen riveissä TEHO Sport Tennisliigassa.

HVS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä Grani Tenniksen klo 11:00. Ottelu pelataan Targa Arenalla Kauniaisissa. Virtaselle kyseessä on ensimmäinen virallinen ottelu sitten heinäkuisen poikien Wimbledonin. Liigakierroksen jälkeen Virtasella on luvassa ensimmäinen kansainvälinen turnaus, eli Helsingin Talin Tenniskeskuksessa pelattava Tali Open.

– On mukavaa päästä jälleen pelaamaan. Viimeisimmät viikot olen pystynyt treenaamaan jo täysillä pistepelaamista. Kroppa on ollut nyt kovassa rasituksessa siitä hetkestä lähtien, kun sain luvan laittaa 100 % likoon. Vedimme niin sanotun pre-seasonin jo nyt alta pois, kommentoi Virtanen Tali Openin mediatilaisuudessa torstaina.

Virtanen siis vahvisti olevansa HVS:n pelaavassa kokoonpanossa. Muuten pelaavat kaksinpelaajat selviävät pelipäivän aamuna alla olevista kokoonpanoista. Lue lisää viikonlopun otteluista ja kaikkien joukkueiden kokoonpanot täältä.

GT:
Karol Drzewiecki
Juho Paukku
Verneri Tuomi
Mikael Martikainen
Aaron Prandstetter
Jonas Hallbäck

HVS:
Emil Ruusuvuori
Patrik Niklas-Salminen
Otto Virtanen
Sami Huurinainen
Aleksi Tuukkanen

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 45/2019 – →