Pervak ja Foretz OrtoLääkärit Open-turnauksen loppuotteluun

2.10.2009  |  18:30

Laine ja Smith nelinpelin loppuotteluun

OrtoLääkärit Open-turnauksen kaksinpelin loppuotteluun selvittivät tiensä kärkisijoitetut, ykkönen Venäjän 18-vuotias Ksenia Pervak ja kakkonen, Ranskan Stephanie Foretz.
Pervak voitti päivän ensimmäisessä välierässä neljänneksi sijoitetun Elena Chalovan.
-Olisi pitänyt pelata paljon terävämmin, että olisin voittanut Pervakin. Torstainen, yli kolmituntinen puolivälieräottelu taisi viedä minusta kaikki mehut, totesi Chalova, joka hävisi Talissa myös nelinpelin välierän Ranskan Yulia Fedossovan kanssa Ruotsin Johanna Larssonille ja Britannian Anna Smithille.
Foretz voitti Laineen
Kakkossijoitettu, kymmennen vuotta ammattilaisena pelannut Ranskan Stephanie Foretz ja kotikentällään pelannut Emma Laine ottivat tiukan ensimmäisen erän. Siinä etupallot vaihtelevat lähes kaikissa peleissä, ja Laine meni murrolla 5-4 johtoonkin, mutta menetti perään oman syöttönsä ja hävisi sitten erän 5-7.
Toisessa erässä Foretz sai pelinsä kulkemaan vielä paremmin ja meni nopeasti 4-1 johtoon. Emma sai vielä yhden pelin, mutta ei pystynyt enää haastamaan lujaa lyönyttä ja kovaa syöttänyttä ranskalaista. Tämä vei toisen erän 6-2.
Laine totesi ottelun jälkeen, että Foretz ansaitsi voittonsa tänään.
-Stephanien lyönnit tulivat painavina takarajan tuntumaan, millä hän ikään kuin työnsi minua taakse. En päässyt yrittämään puolivolleyta, totesi Emma. -Toisessa erässä hän antoi vielä vähemmän tilaa.
Ensimmäisen erän lopussa Laine täräytti kengänkärjen kenttään seurauksella, että ottelun jälkeen oikean jalan etuvarvas oli sininen.
-No sen vuoksi en kyllä ottelua hävinnyt, totesi Emma.
Laine pelasi kaksinpelin jälkeen vielä nelinpelin välieräottelun. Hän ja britti Melanie South voittivat Bosnian ja Hertsegovinan Mervana Jugic-Salkicin ja Serbian Teodora Mircici 6-2, 6-2 ja menivät loppuotteluun. Siinä he kohtaavat Ruotsin Johanna Larssoni ja Britannian Anna Smithin.
Laine ja Larsson voittivat OrtoLääkärit Openin nelinpelin viime vuonna.

Naisten 25.000$ ITF-turnaus
OrtoLääkärit Open

Kaksinpelin välierät:
Ksenia Pervak Venäjä (1.) – Elena Chalova Venäjä (4.) 64 62, Stephanie Foretz Ranska (2.) – Emma Laine (villi kortti) 75 62
Nelin
Nelinpelin välieät:
Johanna Larsson Ruotsi/Anna Smith Britannia (2.) – Elena Chalova Venäjä/Yulia Fedossova Ranska (3.) 63 6,  Emma Laine/Melanie South Britannia(4.) – Mervana Jugic-Salkic Bosnia ja Hertsegovina/Teodora Mircic Serbia (1.) 62 62

Ottelujärjestys la 3.10.
klo 13

Naisten kaksinpelin loppuottelu
Ksenia Pervak Venäjä (1.) – Stephanie Foretz Ranska (2.)
jonka jälkeen
naisten nelinpelin loppuottelu
Emma Laine/Melanie South Britannia (4.) – Johanna Larsson Ruotsi/Anna Smith Britannia (2.)

Jaa:

Seuraava uutinen: Pervak ja Laine/South… →