Pervak ja Laine/South voittivat OrtoLääkärit Open-turnauksen

3.10.2009  |  15:00

Turnaus saa jatkoa ensi vuonna

OrtoLääkärit Open-turnauksen kaksinpelin loppuottelussa lauantaina Talissa kohtasivat ykkönen Venäjän 18-vuotias Ksenia Pervak ja kakkonen, Ranskan Stephanie Foretz .
Australian avointen tyttöjen kaksinpelin viime tammikuussa voittanut Pervak aloitti finaalin epävarmasti, jalat liikkuivat huonosti eikä syöttö kulkenut. Peli peliltä hän paransi otteitaan ja nousi 1-3 ja 2-4 tappioasemista tasoisin ja erävoittoon 6-4.
Toisessa erässä Pervak lisäksi tempoa ja Foretz sortui virheisiin. Ranskalainen menetti syöttönsä kaksi kertaa ja hävisi eränä 2-6.
Pervakille tämä voitto oli uran kolmas Suomessa. Hän voitti 13-vuotiaana 14-vuotiaiden Tennis Europen Junior Tour-turnauksen alle 14-vuotiaiden kaksinpelit Oulussa ja Helsingissä.
-Oli mukava tulla Suomeen, viihdyn täällä ja näköjään voitan kisoja, naurahti urallaan kovassa nousussa oleva moskovalainen.
Emma Laine puolusti viimevuotista nelinpelin voittoa, ja siinä myös onnistui. Vuosi sitten hänen parinaan oli Ruotsin Johanna Larsson, nyt tämä oli hänen vastustajansa. Laine ja britti Melanie South voittivat Larssonin ja britti Anna Smithin 6-3, 6-3.

OrtoLääkärit Open turnaus saa jatkoa ensikin vuonna, vahvisti OrtoLääkärien johtava ortopedi Panu Hirvinen loppuotteluiden jälkeen. OrtoLääkärit Open järjestetiin ensimmäisen kerran viime vuonna.

Naisten 25.000$ ITF-turnaus
OrtoLääkärit Open
Kaksinpeli
Loppuottelu: Ksenia Pervak Venäjä (1.) – Stephanie Foretz Ranska (2.) 64 62
Nelinpeli
Loppuottelu: Emma Laine/Melanie South Britannia(4.) – Johanna Larsson Ruotsi/Anna Smith Britannia (2.) 63 63

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen, T.Nieminen ja… →