Pasanen ja Tuukkanen SM-voittoihin 18-vuotiaissa

3.3.2015  |  15:19

Aleksi Tuukkanen (HyTS) ja Milka-Emilia Pasanen (TaTS) voittivat 18-vuotiaiden Suomen mestaruudet sunnuntaina Tampereen Tenniskeskuksessa.

Marcus Stenfors (PVS) taipui tasaväkisen ja tiukan väännön päätteeksi Tuukkaselle loppuottelussa 6-4  7-6. Hyvinkään Tennisseuraa edustavan Tuukkasen kilpailuohjelmaan kuuluvat ITF Futures ja Juniors -kilpailut, mutta unelma siintää ATP-kiertueella.

Fed Cupissakin Suomea edustanut Milka-Emilia Pasanen urakoi SM-kultansa eteen toden teolla. Semifinaali Monica Malista vastaan kesti kolme tuntia ja 15 minuuttia päättyen 6-2  5-7  7-6. Pitkä kamppailu näkyi hitusen Pasasen otteissa loppuottelussa Mariella Minettiä vastaan. TaTS:in kaksikko päätti ottelun lopulta 4-6  6-2  7-5.

– Kyllä se oli Emilialle aikamoinen urakka, kun sekä semifinaali ettäloppuottelu venyivät yli kolmen tunnin. Emiliaa nuorempi Mariella pelasi hyvin eikä hän ole ollut ikinä ennen näin lähellä voittoa, kilpailunjohtaja Hannu Granroth Tampereen Tennisseurasta kertoo.

– Toki poikienkin finaali oli tiukka, mutta ratkesi sentään kahdessa erässä.

Milka-Emilia Pasanen pääsi tuulettamaan myös nelinpelin kultaa parinsa Monica Malisen (OVS) kanssa. Poikien nelinpelin kultaa veivät pari Oskari Kulta (HyTS) ja Oskari Nieminen (LVS).

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen ja… →