LähiTapiola tärkeä tuki Street Tennis -kiertueella

27.2.2015  |  14:39

Suomen Tennisliiton Street Tennis -koulukiertue ja LähiTapiola ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. LähiTapiolan tuen ansiosta Tennisliitto voi laajentaa kiertuetta ja tutustuttaa kouluikäisiä ympäri Suomen tennikseen.

 

 – Yhteistyö LähiTapiolan kanssa antaa meille mahdollisuuden kehittää lasten ja nuorten toimintaamme pitkällä aikavälillä. Näin voimme myös pitää kiertueen kouluille maksuttomana, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

LähiTapiolan yritysvastuusta, sponsoroinnista ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Arto Heinonen iloitsee niin ikään yhteistyöstä.

 – LähiTapiola tekee laajaa kumppanuusyhteistyötä nuorisotyön, liikunnan ja urheilun parissa. Se on meidän yritysvastuutamme. Haluamme olla lähellä asiakasta, ja koska LähiTapiola koostuu 20 alueyhtiöstä, niin ympäri maata järjestetyt koulukiertueet sopivat toimintatapaamme mainiosti, Heinonen kertoo.

Street Tennis -kiertue koostuu koulun tiloissa järjestettävistä yhden päivän lajiesittelytapahtumista. Päivän aikana kukin koululuokka saa tutustua noin puolen tunnin ajan tennikseen. Ohjelmassa on minitenniksen pelaamista, lyöntinopeuden mittaamista ja muita taitoharjoitteita.?
Kiertue toteutetaan yhteistyössä paikallisten tennisseurojen kanssa, ja tapahtumissa on mukana heidän ohjaajiensa valmentajiensa lisäksi Tennisliiton kiertuemangeri. ?Yli 12 000 lasta kokeili tennistä vuoden 2014 Street Tennis -kiertueella. Kouluja oli mukana lähes 80. 

– Kiertue järjestetään nyt neljättä kertaa, ja osallistujamäärä on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme saaneet kouluilta erittäin hyvää palautetta. On ollut ilo huomata, että tämän vuoden kiertueelle on tullut runsaasti kysyntää, seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus Tennisliitosta kiittelee.?
Street Tennistä rahoitetaan osin Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä tuella. LähiTapiola lahjoittaa osana yhteistyötä kouluille minitennisvälineitä ja on aktiivisesti mukana alueellisissa tapahtumissa.

– Tennisliitto on lasten ja nuorten liikkumaan kannustamisessa yksi edelläkävijöistä. Mielestäni on erinomaista, että koulut, lajiliitot ja LähiTapiola ovat löytäneet toisensa, Heinonen sanoo ja lisää LähiTapiolan olevan mukana myös Koululentis-kampanjassa ja käsipallon SchoolTourilla.
Street Tennis -kiertue alkaa 16. maaliskuuta ja päättyy toukokuun lopussa. Tennisliitto laatii yhdessä Pöytätennisliiton, Squashliiton, Sulkapalloliiton ja Racketlonliiton kanssa myös mailapelien opetusmateriaalia kouluille.

Lisätietoa Street Tenniksestä: http://www.streettennis.fi/

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Pasanen ja Tuukkanen… →