Palkitse Pelikaveri -kilpailu käynnistyy jälleen – voita unelmien tennismatka Stuttgartin WTA-turnaukseen

4.10.2019  |  15:41  |  Artikkeli, Seurat, Videot

Tennisliitto ja Porsche etsivät jälleen tennisaiheisia tarinoita ystävyydestä  ja perheistä tenniksen parissa. Palkitse Pelikaveri -kilpailu on nyt käynnissä kolmatta vuotta putkeen – kerro tarinasi ja voit voittaa ainutlaatuisen matkan kahdelle hengelle ensi vuoden keväällä järjestettävään Porsche Tennis Grand Prix -kilpailuun Stuttgartiin!

Tennis yhdistää sukupolvia, ystäviä ja perheitä. Tennis tarjoaa elämyksiä, tunteita ja liikuttaa kymmeniä miljoonia ihmisiä vuosittain ympäri maailmaa. Kentillä kohdataan ja ystävystytään, perheet kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä rakkaan lajin pariin.

Kilpailuaika 4.-20.10. – osallistu Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä

Palkitse Pelikaveri -kilpailu käydään sosiaalisessa mediassa 4.-20.10. Osallistuminen on helppoa ja nopeaa – käy kertomassa tarinasi lyhyesti tekstin ja/tai kuvien/videoiden avulla Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä. Alla ohjeet:

Osallistuminen
– Facebook: käy kommentoimassa Tennisliiton Palkitse Pelikaveri -julkaisuun kenen kanssa lähtisit reissuun (tägää kaveri) ja kerro samalla tarinanne lyhyesti

– Instagram: julkaise kuva tai video sekä kerro tarinanne lyhyesti. Tägää @tennisfin ja @porschefinland sekä käytä #PalkitsePelikaveri

– Twitter: julkaise kuva tai video sekä kerro tarinanne lyhyesti. Tägää @tennisfi ja käytä #PalkitsePelikaveri

Voittajan valinta
Kilpailuajan päätyttyä valitaan viisi parasta ja mieleenpainuvinta tarinaa. Parhaimpien tarinoiden jakaneilta kysytään tarkentavat kysymykset ja näiden perusteella valitaan kilpailun voittaja. Voittaja julkaistaan Tennisgaalassa 8.11.2019 (Clarion-hotelli, Helsinki).

Viime kertaisen kilpailun voittivat Elias Kyllönen ja Ilona Inovaara. Katso video kaksikon reissusta ja näet mikä sinuakin voi odottaa.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →