Heliövaara nelinpelin loppuotteluun Kazakstanissa – ”Lauantaiseen finaaliin lähdemme hyvällä itseluottamuksella”

4.10.2019  |  14:55  |  Raportit

Harri Heliövaara ja ukrainalainen Ilya Marchenko ovat edenneet nelinpelin loppuotteluun ATP Challenger -turnauksessa Kazakstanissa.

Kovilla sisäkentillä pelattava turnaus on palkintoarvoltaan 54,160 dollaria. Sijoittamattomat Heliövaara (nelinpelin ATP-151) ja Marchenko (kaksinpelin ATP-378) ovat voittaneet kolme ottelua. Pari voitti avausottelussaan komeasti kolmanneksi sijoitetut ranskalaiset Sadio Doumbia/Fabien Reboul 4-6, 7-6, 15-13. Puolivälierästä pari sai luovutusvoiton ja perjantaisessa välierässä kaatui belgialainen Ruben Bemelmans ja tsekkiläinen Zdenek Kolar 6-3, 4-6, 10-7.

– Oikein kelpo matsi pelattiin tänään. Ensimmäinen erä oli selvää hallintaa ja toisessakin voitimme enemmän pisteitä kuin vastustajat. Ottelutiebreakissa sitten Ilya haki pari aika maagista palloa takaisin ja itse onnistuin pitämään verkkoa meillä hallussa. Selvästi saatiin parannettua ensimmäisen kierroksen pelistä.  Lauantaiseen finaaliin lähdemme hyvällä itseluottamuksella, kommentoi Heliövaara.

Loppuottelu pelataan lauantaina aikaisintaan klo 12:00. Vastassa ovat neljänneksi sijoitetut puolalaiset Karol Drzewiecki/Szymon Walkow.

– Puolalaisvastukset ovat treenikentältä tuttuja viimeksi tältä päivältä. Kaksi aika erityyppistä pelaajaa, mutta eiköhän me lähdetä omalla pelillä hakemaan pokaali kotiin.

KAAVIOT | LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Palkitse Pelikaveri -kilpailu… →