OVS tekee paluun TEHO Sport Tennisliigaan – miehissä TVS säilytti paikkansa

8.2.2020  |  14:20  |  Raportit

TEHO Sport Tennisliigan karsintaotteluissa olivat vastakkain niin naisissa kuin miehissä turkulainen TVS-Tennis ja Oulun Verkkopalloseura. Paikkansa ensi kauden liigatasolle varmistivat naisissa OVS ja miehissä TVS.

KUVAGALLERIA

Miehissä erittäin vahva TVS ei antanut OVS:lle suurempia mahdollisuuksia ja säilytti sarjapaikkansa 3-0. Naisissa sen sijaan liigakartalle saadaan vaihtelua, kun OVS kukisti TVS:n 2-0. Oululaiset olivat viimeksi Suomen korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2016-2017. Tätä edeltävänä kautena OVS oli juhlinut Suomen mestaruutta.

– En pystynyt ihan omaan peliini. Rennosti kuitenkin pystyin pelaamaan – ei ollut paineita. Nyt tuntuu todella hyvältä, kommentoi OVS:n Heidi Sarkkinen.

– Hauska ja jännittävä kausi kokonaisuudessaan. Läpi kauden meillä oli tiukkoja otteluita – niin myös tänään. Minun ja Johansénin ottelu oli monipuolinen, jossa oli niin perus- kuin lentolyöntejäkin sekä pitkiä palloralleja, sanoi OVS:n Rinja Kautto.

– Kuten Rinja sanoi, niin oli mukava kausi. Meillä oli hyvin joukkue kasassa ja pelihaluja riitti läpi kauden – tuntui jopa, että olisi voinut pelata enemmänkin, jatkoi Hilppa Tuomola.

Naisten karsintaottelu: TVS – OVS 0-2

Clarissa Blomqvist – Heidi Sarkkinen 7-5, 1-6, 7-10
Cecilia Johansén – Rinja Kautto 2-6, 4-6

Miesten karsintaottelu: TVS – OVS 3-0

Karl Friberg – Valtteri Laitinen 6-0, 6-2
Santtu Leskinen – Niila-Tapio Magga 6-2, 6-1
Tuomas Rikkonen – Otto Koivisto 3-6, 6-4, 10-5

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →