Osallistu Kohti tasa-arvoisempaa urheilua -webinaariin 29.1. – Tennisliitto mukana kertomassa toiminnastaan

15.1.2021  |  20:13  |  Seurat

Kohti tasa-arvoisempaa urheilua -webinaari on Suomen Olympiakomitean järjestämä ja samalla se toimii Naiset vaikuttajina liikunnan pelikentillä -hankkeen loppuwebinaarina. Webinaari järjestetään perjantaina 29.1. klo 9.00-11.30. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 27.1. mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN
OHJELMA & AIKATAULU

Loppuwebinaarissa tehdään katsaus hankkeen toimintaan vuosina 2019-2021, käydään läpi liikunnan ja urheilun käytännön tekoja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi sekä kuullaan tasa-arvoon erikoistuneiden asiantuntijoiden puheenvuoroja. Maksuton webinaari on avoin kaikille, ja se on suunnattu erityisesti liikunnan ja urheilun parissa toimiville. Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä.

Tennisliitto on ollut tukemassa tennisseuroissa toimivien naisten osallistumista tähän hankkeeseen kaikkina toimintavuosina. Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho ja viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen ovat kertomassa liiton työstä yhdenvertaisen ja tasa-arvoisen toiminnan eteen. Voit tutustua tenniksen vastuullisuusohjelmaan täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →