Viikkokatsaus 2/2021 – Kulikovan turnaus keskeytettiin koronan takia, TEHO Sport Tennisliigassa jännittävät hetket

15.1.2021  |  10:48  |  Raportit

Loppuviikolla katseet ovat täysin kotimaan TEHO Sport Tennisliigassa, jossa pelataan runkosarjojen päätöskierrokset 15.-16.1. Anastasia Kulikovan vuoden ensimmäinen turnaus keskeytettiin Tunisiassa.

Tunisiassa keskeytettiin ottelut koronaviruksen johdosta

Anastasia Kulikova, 20, kerkesi avaamaan kautensa Tunisian $15,000 ITF-turnauksessa, mutta ottelut keskeytyivät maan kiellettyä pelaamisen koronavirustilanteesta johtuen. Kulikova (WTA-536) kerkesi voittamaan avauskierroksen ottelunsa belgialaista Tilwith Di Girolamia vastaan 6-3, 6-0.

– Kun olin voittanut ottelun tuli turnauksen referee luokseni ja kertoi, että turnaus on keskeytetty. Se oli hyvin outo tilanne, kertoi Kulikova.

Tulevien viikkojen ITF-turnaukset Tunisiassa on myös peruttu – Kulikovan oli tarkoitus pelata näissä, mutta nyt tie vie takaisin treenikentille. Suomalaispelaaja kertoo aikovansa pelata 1.2. alkavalla viikolla jossakin turnauksessa.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Jännittävät asetelmat TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen viimeisille kierroksille 15.-16.1. – pudotuspelit alkavat 5.-6.2.

Paljon on vielä auki ja täten paljon on vielä pelissä TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen ratkaisukierroksilla 15.-16.1. Miten asettuvat sarjojen kärki- ja häntäpäät? Eli ketkä etenevät pudotuspeleihin ja ketkä ajautuvat putoamisuhkaan sekä mikä joukkue tippuu suoraan miesten sarjassa?

Joukkueet ovat asettaneet kovat kokoonpanot toiseksi viimeiselle kierrokselle: mukana Suomen kärkipelaajia mm. Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Harri Heliövaara, Oona Orpana, Piia Suomalainen ja useita TOP20-pelaajia – lisäksi vauhdissa virolaisia ammattilaispelaajia Jürgen Zoppin ja Elena Malyginan johdolla.

Ottelut pelataan vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen ilman yleisöä – voit seurata kaikkien otteluiden livescorea Tennisliigan kotisivuilta sekä viittä ottelua Ruutu Urheilun kautta.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTSIVUT
RUUTU-LÄHETYKSET

I-DIVISIOONASSA MYÖS RUNKOSARJAN PÄÄTÖSOTTELUITA VIIKONLOPPUNA

Suomen korkeimman sarjatason, TEHO Sport Tennisliiga, tavoin on myös toiseksi korkein sarjataso I-divisioona edennyt runkosarjojen päätöshetkille. Tulevana viikonloppuna pelataan miesten runkosarja loppuun ja naisissa jää vielä helmikuulle pelattavaa.

Voit lukea alla olevasta uutisesta tarkemmin I-divisioonan jatkopeleistä nousujen ja putoamisten suhteen.

I-DIVISIOONA 

Jaa:

Seuraava uutinen: Osallistu Kohti tasa-arvoisempaa… →