Maajoukkueiden kunniagalleria julkaistiin Tampereella

28.7.2018  |  09:00  |  Artikkeli, Yhteistyökumppanuudet

Ylärivissä vasemmalta: Olli Rahnasto, Emma Laine, Leo Palin, Anne Aallonen, Piia Suomalainen, Matti Timonen, Timo Nieminen ja Ella Leivo. Alarivissä vasemmalta Linda Jansson, George Berner, Hanna-Katri Keski-Filppula (os. Aalto), Jarkko Nieminen ja Petra Thorén.

Torstaina 26.7. julkaistiin Cinia maajoukkueiden kunniagalleria Aamulehti Tampere Openin yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Kunniagalleria on kunnianosoitus Suomea useasti edustaneille pelaajille ja kapteeneille. Kunniagalleriaan ovat päässeet kaikki vähintään 10 Davis / Fed Cup -otteluun osallistunutta pelaajaa tai vähintään 7 vuotta kapteenina toimineet henkilöt.

– Kokeneet maajoukkuepelaajamme ovat vuosien varrella toimineet esikuvina ja roolimalleina lapsille. Olemme olleet onnekkaita maana, sillä kunniagalleriaan nimetyt pelaajat ovat esimerkillisellä tavalla edustaneet Suomea ja löytäneet omalla urallaan kiireisestä kilpailukalenteristaan aikaa maajoukkuepeleihin, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho kommentoi.

– Pääyhteistyökumppanimme Cinian kanssa haluamme luoda tästä respect -mallin, jossa kerran vuodessa kokoamme tennistapahtuman yhteyteen entiset huippupelaajamme ja tuomme myös heidän saavutuksiaan esille omassa toiminnassamme säännöllisesti. Suuret kiitokset kaikille maajoukkuepelaajillemme, olette meille ensiarvoisen tärkeitä, Purho jatkaa.

Cinian Jari Mäkijärvi kokee myös kunniagallerian tärkeänä lajikulttuurin edistämiseksi.

– Haluamme kunnioittaa meritoituneita ja pitkän uran tehneitä suomalaispelaajia ja -kapteeneja. Kokemuksella on merkittävä rooli kehittymisen ja eteenpäin menemisen kannalta – siitä kannattaa ammentaa oppia jatkossakin. Kiitos työstänne lajin eteen.

15 miespelaajaa, 10 naispelaajaa ja 2 kapteenia

Kunniagalleriaan saivat nimensä ensimmäisessä julkaisutilaisuudessa 15 miespelaajaa, kymmenen naispelaajaa ja kaksi kapteenia.

Miespelaajat
Jarkko Nieminen
Tuomas Ketola
Olli Rahnasto
Henri Kontinen
Sakari Salo
George Berner
Harri Heliövaara
Ville Liukko
Leo Palin
Pekka Säilä
Matti Timonen
Timo Nieminen
Veli Paloheimo
Reino Nyyssönen
Juho Paukku

Naispelaajat
Emma Laine
Piia Suomalainen
Nanne Dahlman
Petra Thorén
Anne Aallonen
Hanna-Katri Keski-Filppula (os. Aalto)
Essi Laine
Kirsi Lampinen
Ella Leivo
Linda Jansson

Kapteenit
Kim Tiilikainen
Erik Berner

Maajoukkueiden kunniagalleriaa täydennetään aina, kun pelaaja tai kapteeni saavuttaa kriteerit. Aiheeseen liittyen aloitamme myös julkaisemaan artikkeleita kotisivuillamme. Katso alla olevasta linkistä kunniagalleria-sivusto, jossa pelaajat ja kapteenit on esitelty.

CINIA MAAJOUKKUEIDEN KUNNIAGALLERIA
FACEBOOK KUVA-GALLERIA KUNNIAGALLERIAN JULKAISUSTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Oona Orpanan tie… →