Norpe Tennisliigan puolivälierissä kuumat otteluparit

18.2.2016  |  16:54

 

Norpe Tennisliiga jatkuu 20. helmikuuta kahdella miesten puolivälierällä. Sata Tennis ja Break Point kohtaavat Helsingin Laajasalossa kello 17, ja Tampereen Tennisseura isännöi Smash Kotkaa kello 18 alkaen.

Puolivälierävoittoa tavoittelevat nälkäisesti sekä Sata Tennis että Break Point, sillä mitalipeleihin pääsy olisi molemmille maistuvaa mannaa. Satalaiset saivat SM-mitalit kaulaansa viimeksi 2007 ja Break Point on toistaiseksi jäänyt palkinnotta.

Sata julkisti jo internetsivuillaan kokoonpanonsa: Davis Cupiin nimetty Harri Heliövaara, kapteeni Roope Kailaheimo, Miika Lehmijoki ja Ville Tihveräinen ottelevat Break Pointia vastaan.

Runkosarjassa joukkueet pelasivat 2-2, joten lauantain kohtaamisesta on tulossa kaikin puolin jännittävä. Break Pointin luottopelaaja on entinen ammattilainen Juho Paukku, joka on hävinnyt kauden aikana vain neljä ottelua 19:stä. Heliövaara voitti Paukun joulukuun alussa 6-3, 3-6, 10-5.

– Tässä matsissa on latausta, Heliövaara ennakoi Sata Tenniksen sivuilla.

 

TaTSin ja Smash Kotkan kokoonpanoja voi vasta arvailla, mutta todennäköisesti isäntien kantavina voimina ahertavat Suomen mestari Lauri Kiiski ja Tero Vilen. Ahdin veljekset Ville-Petteri ja Valtteri lienevät puolestaan mukana Smash Kotkan joukkueessa.

Joukkueet ottivat toisistaan mittaa runkosarjassa 10. tammikuuta. Tuolloin TaTS oli parempi otteluvoitoin 3-1, vaikkakin kaikki matsit olivat tuloksellisesti tasaisia. Panosten kovetessa näiltä kahdelta seuralta voi odottaa taidokasta kamppailua välieräpaikasta.

 

Naisten ja miesten välierät pelataan 12. maaliskuuta. Miehissä paikkansa ovat jo varmistaneet runkosarjan voittaja Grani Tennis ja toiseksi sijoittunut HVS. Naisissa siirrytään runkosarjasta suoraan välieriin, joissa pelaavat OVS-Smash Kotka ja TaTS-Smash.

 

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan perjantaina 19. helmikuuta kello 12 osoitteessa www.tennisliiga.fi

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpailutoiminnan ajankohtaista infoa… →