Henri Kontinen Suomen Davis Cup -vahvuudessa Levillä

18.2.2016  |  14:04

 
Henri Kontinen on mukana Suomen joukkueessa Davis Cupin Euroopan/Afrikan lohkon II ryhmän ensimmäisellä kierroksella. Isäntämaa kohtaa Zimbabwen 4.-6. maaliskuuta Kittilän Urheiluhallissa.
– En ole koskaan käynyt Oulua pohjoisempana, joten Lappi on minulle uusi kokemus. Hauska pelata ihan erilaisessa ympäristössä, Kontinen sanoo.
Hänen tarkoituksenaan oli harjoitella jo aiemmin joukkueeseen vahvistetun Harri Heliövaaran kanssa Helsingissä, mutta flunssa vesitti treenit. Suomea edustaa myös konkari Jarkko Nieminen.
– Ei minulla onneksi ole mitään pahempaa tautia, mutta viikko on mennyt lepäillessä. Toivottavasti pääsen huomenna kentälle normaalisti.
Kontinen lentää tänään torstaina kotimaasta kohti Dubaita, jonka ATP 500 -turnauksessa hän mittelee menestyksestä nelinpeliparinsa John Peersinkanssa.
– Tulee vähän lämpötilavaihteluita, kun ensi viikon olen Dubaissa, seuraavan Levillä ja sitten suuntaan Kaliforniaan, Kontinen naurahtaa.
Nelinpelin ATP-rankingissa sijaa 31 pitävän Kontisen yhteistyö australialaisen Peersin kanssa on alkanut lupaavasti. Pari voitti tammikuussa ensimmäisen yhteisen turnauksensa Brisbanessa ja eteni viime viikolla välieriin Rotterdamissa.
– Kaikki on toiminut hyvin ja jatkamme ilomielin yhdessä eteenpäin, Kontinen summaa.
Joukkueiden lopulliset kokoonpanot julkistetaan tiistaina 23.2. osoitteessa: http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100030656

Jaa:

Seuraava uutinen: Norpe Tennisliigan puolivälierissä… →