Norpe Tennisliigan mestaruus Ouluun – 25 vuoden jälkeen!

19.3.2016  |  15:20

Oulun Verkkopalloseura (OVS) on Norpe Tennisliigan naisten tuore Suomen mestari. Isäntäjoukkue voitti helsinkiläisen Smashin 2-1, kun tasaisten kaksinpelien jälkeen OVS oli nelinpelissä vahvempi luvuin 3-6, 6-0, 10-5.

Smashin Piia Suomalainen voitti ykköspelaajien kaksinpelissä Milka-Emilia Pasasen 6-0, 6-1. OVS:n Monica Malinen oli puolestaan kakkospelaajien ottelussa Kristiina Parviaista terävämpi lukemin 6-0, 6-2.

– Piia sekoitti hyvin peliä ja pelasi älykkäästi. Omat lyöntini tuntuivat ihan hyviltä, mutta jouduin yrittämään vähän liikaa, Pasanen kommentoi kaksinpeliä.

Monica Malinen tähtäsi kaksinpelin toisessakin erässä 6-0-tulokseen.

– En siihen ihan pystynyt. Vaadin itseltäni liikaa. Nelinpelin alussa oli aika jännittävää, mutta onneksi saimme ottelun toiseen erän hyvän fiiliksen, Malinen kertoi.

OVS:n naiset lentävät iltakoneella Helsinkiin kaudenpäätösgaalaan ja lupasivat juhlia mestaruuttaan. Malisella siihen on OVS:n 25 vuoden tauon jälkeen saavuttaman mestaruuden lisäksi toinenkin syy: ylioppilaskirjoitusten päättyminen.

OVS järjesti 14- ja 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnaus Kaleva Openin rinnalla komean Norpe Tennisliiga -finaalin. Kaksinpelejä oli katsomassa noin 60 fania, mutta nelinpeliin lehterit täyttyivät.

Suomen Tennisliitto palkitsi OVS:n Tennisliigan viestintäpalkinnolla erinomaisista otteluennakoista, ottelun jälkeisestä uutisoinnista ja aktiivisesta sosiaalisen median viestinnästä.

– Myös tuomarit Jussi Pesonen ja Joonas Jurvakainen ansaitsevat kiitoksen jämäkästä toiminnasta, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen kiittelee.

 

OVS-Smash, naiset


Milka-Emilia PasanenPiia Suomalainen 0-6, 1-6

Monica MalinenKristina Parviainen 6-0, 6-2

Milka-Emilia PasanenMonica MalinenPiia SuomalainenKristina Parviainen 3-6, 6-0, 10-5 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS ei taipunut… →