Norpe Tennisliiga: Miehissä tiukka taistelu runkosarjan kärkisijoista

19.1.2017  |  15:03

Norpe Tennisliigan viimeinen runkosarjakierros pelataan lauantaina 21. tammikuuta. Smash on jo varmistanut naisten runkosarjavoiton, mutta miehissä ykkössija on kahden kauppa.

Sata-Tenniksellä on ollut vahva kiinnitys kärkisijaan jo pitkään ja sillä on yhä kahden pisteen etu Grani-Tennikseen. Kolmantena oleva ja VT:tä vastaan lauantaina pelaava Smash voi nousta vielä toiseksi. Runkosarjan kaksi parasta saa suoran välieräpaikan.

Satan ja GT:n lauantaina kello 17 alkavassa kohtaamisessa on siis kovat panokset.

– Emme katsele tuloksia tai mieti, ketkä GT:llä pelaavat. Hoidamme oman tonttimme hyvin niin kuin tähänkin asti. Se, että saamme pelata kotona, on meille suuri etu. Kotiyleisön kannustus on puolellamme samoin kuin alusta, joka suosii pelityylejämme, Satan kapteeni Roope Kailaheimo sanoo.

– Jos saamme voiton tai tasapelin GT:stä, pääsemme pelaamaan välierän ja finaalinkin kotikentällä. Se olisi meille iso juttu, Kailaheimo laskeskelee.

HVS on jo varmistanut paikkansa puolivälierässä. Kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään tiukka taisteltu, sillä niin Smash-Kotkalla, HLK:lla, VT:llä kuin TaTSillakin on mahdollisuudet playoffeihin. VT:llä on paperilla pahin vastustaja, kun taas Smash-Kotkalle riittää tasapeli HVS:ää vastaan. TaTS tarvitsee muiden vetoapua, sillä 4-0-voitto TCT:stä ei riitä varmistamaan pudotuspelipaikkaa.

Miehissä TCT on varma karsija, ja myös Break Point joutunee taistelemaan liigapaikastaan karsinnoissa.

 

Naisissa Smash on tosiaan kirkas ykkönen. Mahdollisuus kakkossijaan ja kotietuun välierässä on HVS:llä, joka kohtaa Smash-Kotkan ja TaTS:illa, joka pelaa ÅLK:ta vastaan. HVS ja TaTS ovat nyt tasapisteissä, ja HVS:llä on yhden erän verran parempi erien erotus.

Viimeisessä välieräpaikassa on kiinni ÅLK. Sen paikka on uhattuna vain, jos se häviää 0-3 ja samalla Smash-Kotka voittaa 3-0.

Karsintaan joutuu varmasti viime kevään Suomen mestari OVS. Toinen karsijan paikka menee joko kaikki matsinsa pelanneelle GVLK:lle, GT:lle tai Smash-Kotkalle. Smash-Kotkalla on ennakkoon pahin tilanne, koska se tarvitsee voiton HVS:stä, mikäli GT voittaa OVS:n.

 

Miehet:

Break Point – HLK klo 11:30

HVS – Smash-Kotka klo 13:30

VT – Smash klo 14:00

TaTS – TCT klo 16:00

Sata – GT klo 17:00

 

Naiset:

TaTS – ÅLK klo 16:00

Smash-Kotka – HVS klo 16:00

GT – OVS klo 17:30

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers kevyesti 3.… →