Kontinen/Peers kevyesti 3. kierrokselle, Ruusuvuori aloittaa sunnuntaina

20.1.2017  |  10:34

Henri Kontinen ja John Peers etenivät Australian avoimissa helposti kolmannelle kierrokselle. Kontinen/Peers voitti Kyproksen Marcos Baghdatisin ja Luxemburgin Gilles Müllerin 6-3, 6-2.

– Olosuhteet olivat todella vaikeat, sillä tuuli oli hyvin puuskainen. Harvoin pelataan tuollaisessa kelissä. Olosuhteisiin nähden syötimme ja palautimme hyvin, kentällä 7 pelannut Kontinen sanoo.

Vaikka Kontisen ja Peersin kahdessa ensimmäisessä ottelussa ei ole helle painanut, tietää suomalainen Australian avointen haasteet.

– Melbournessa voi olla 40 astetta yhtenä päivänä, ja seuraavana parikymmentä vähemmän. Sanotaan, että täällä voi olla neljä vuodenaikaa kisan aikana. Sään vaihteluihin pitää osata varautua, Kontinen kertoo.

Kontisen ja Peersin kolmannen kierroksen vastus ei ole vielä selvillä. He kohtaavat voittajan lauantaina pelattavasta ottelusta Dusan Lajovic/Viktor TroickiJuan Sebastian Cabal/Robert Farah

 

Emil Ruusuvuori aloittaa ottelunsa poikien Grand Slam -turnauksessa sunnuntaina. Hän saa kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella vastaansa Iso-Britannian Max Stewartin

Ruusuvuori ylsi Australian Traralgonissa tällä viikolla pelatussa juniorien 1. kategorian ITF-kilpailussa välieriin niin kaksin- kuin nelinpelissäkin, joten 17-vuotias helsinkiläinen suuntaa ensimmäiseen Grand Slamiinsa oivassa vireessä.

Poikien nelinpelin kaaviota ei ole vielä julkaistu. Ruusuvuori kamppailee menestyksestä Tsekin Michael Vrebinskyn kanssa, joka pelasi hänen parinaan myös Traralgonissa. 

Jaa:

Seuraava uutinen: Sinivalkoista nelinpeliä maanantaina… →