Junior Grand Prix 2017 vauhtiin 20. tammikuuta

18.1.2017  |  13:14

 

Vuoden 2017 Junior Grand Prix -kiertue käynnistyy 20. tammikuuta. 10-vuotiaiden ensimmäinen osakilpailu pelataan Jyväskylässä (JTS), 12-vuotiaiden Turussa (TVS), 14-vuotiaiden Kaarinassa (ÅLK) ja 16-vuotiaiden Oulussa (OVS).

JGP -kilpailusarjassa on vuonna 2017 kuusi osakilpailua. Turnauksessa pelataan sekä tyttöjen että poikien kaksinpelit ja nelinpelit. Kauden päätteeksi osakilpailuista eniten pisteitä keränneet kutsutaan JGP Masters -turnaukseen.

Kussakin osakilpailussa palkitaan kaksinpelin loppuottelijat ja semifinalistit JGP-pokaalein. Voittajat saavat lisäksi mustat voittajien paidat. Nelinpelin loppuottelijat ja semifinalistit palkitaan JGP-mitalein.

Kunkin ikäluokan Masters-voittaja tullaan palkitsemaan merkittävällä palkinnolla. Tästä annetaan lisätietoa myöhemmin.

Vuoden viidennen osakilpailun jälkeen järjestetään äänestys kunkin ikäluokan Fair play -pelaajasta (tyttö ja poika). Äänestyksen voittajat palkitaan 50 euron Amerin lahjakortilla.

Naistoimikunta palkitsee SM-kilpailujen yhteydessä 12-, 14- ja 16-vuotiaiden luokissa sekä tytön että pojan kussakin ikäluokassa vihreällä kortilla (reilu- ja hyväkäytöksinen pelaaja). Vihreä kortti on arvoltaan 100 euroa.

Jokainen pelaaja voi täyttää JGP-verkkosivuilla itsestään pelaajakortin ja julkaista kuvansa, jos saa siihen luvan vanhemmiltaan.

 

Mollaus ei kuulu kentälle eikä katsomoon 

Edellytämme, että kilpailussa noudatetaan käyttäytymissääntöjä. Kiroileminen, mailan heittäminen, pallon lyöminen vastustajaa kohti ja vastustajan ”mollaaminen” eivät kuulu hyväksyttäviin käyttäytymistapoihin, ja niihin tullaan puuttumaan tarkasti kilpailunjärjestäjän toimesta.

Kilpailunjärjestäjä tulee puuttumaan myös tahalliseen väärin tuomitsemiseen. Puuttuminen tapahtuu pisterangaistusjärjestelmän kautta.

Vanhempien tulee muistaa, että he eivät puutu ottelutapahtumiin katsomon puolelta ja näyttävät junioreille hyvää käyttäytymismallia osaltaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Norpe Tennisliiga: Miehissä… →