Niklas-Salminen/Stevens jälleen finaaliin Challenger-kiertueella – ”Avauskierroksella selvitettiin matsipallo ja sen jälkeen ollut nousujohteista”

20.1.2023  |  20:59  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja hollantilainen Bart Stevens jatkavat väkevää kauden aloitustaan.

Kauden toinen turnausviikko toi jo toisen finaalipaikan. Suomalais-hollantilaispari on napannut kolme voittoa ATP Challenger -kiertueella Teneriffalla. Turnauksen avauspeli neljänneksi sijoitettua paria Sam Weissborn/Romain Arneodo vastaan oli trillerimäinen 7-5, 6-7(3), 13-11. Sen jälkeen puolivälierä ja välierä olivat selkeämpiä; perjantain välierässä kaatuivat italialaiset Flavio Cobolli/Francesco Passaro 6-4, 6-2.

”Avauskierroksella selvitettiin matsipallo ja sen jälkeen ollut nousujohteista. Tietysti alun selvittäminen antoi myös itseluottamusta seuraavia pelejä varten”, taustoitti Niklas-Salminen kuuluisien pienten marginaalien merkitystä.

”Pelimme on ollut stabiilia ja yhteispelimme sujuu koko ajan paremmin ja paremmin. Välierässä oli kaksinpelaajia vastassa, mikä on vähän erilaista. Heti alusta alkaen saimme kuitenkin ottelun hallintaamme, koko ajan oli sellainen fiilis, että ottelu on meidän. Olemme valmiita ja freesejä loppuottelua varten.”

Loppuottelussa lauantaina, arviolta klo 19.00, tulevat vastaan Victor Vlad Cornea ja Sergio Martos Gornes.

ATP CHALLENGER 100 | TENERIFFA
LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 3/2023 – →