Heliövaara/Glasspool toiselle kierrokselle Australian avoimissa – ”Tuloksellisesti juuri sellainen ottelu kuin halusimme”

20.1.2023  |  06:06  |  Raportit

Suomalaiset pelasivat nelinpelin avauskierroksen ottelunsa torstai-perjantaiyönä; Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool etenivät toiselle kierroksella Australian avoimissa.

Kuudenneksi sijoitetut Heliövaara/Glasspool selvittivät ennakkoon haasteelliseksi tiedetyn avausottelun yhdysvaltalaisparia Nathaniel Lammons/Jack Withrow vastaan 7-6(3), 6-3.

”Tuloksellisesti juuri sellainen ottelu kuin halusimme. Emme hävinneet yhtään omaa syöttöämme, ensimmäisessä erässä nostimme tasoamme tie-breikissä ja toisessa otimme tarvittavan murron. Pelillisesti voimme tästä parantaa; hieman oli ruosteisuutta havaittavissa verkkopelissä, mutta se kuuluu avausmatsiin. Kaikki on siis hyvin ja voimme olla tosi tyytyväisiä kisan starttiin”, kommentoi Heliövaara.

Toisella kierroksella lauantaina tulee vastaan villin kortin australialaispari Rinky Hijikata/Jason Kubler.

”En ole juurikaan heidän otteluitaan nähnyt. Tulee varmasti hyvin erilainen matsi kuin tänään, sillä he eivät ole tykkisyöttäjiä. Me olemme ottelussa se nelinpelipari, eli pistetään se näyttämäänkin siltä: verkko haltuun ja show pystyyn.”

Emil Ruusuvuoren ottelut päättyivät turnauksessa.

NELINPELI
1. kierros: [6] Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool – Nathaniel Lammons/Jack Withrow 7-6(3), 6-3
1. kierros: Emil Ruusuvuori/Diego Hidalgo – [3] Jean-Julien Rojer/Marcelo Arevalo 1-6, 6-7(1)

SUOMALAISTEN OTTELUSEURANTA
KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Stevens jälleen finaaliin… →