Niklas-Salminen/Ruusuvuori taipuivat Dohan ATP-kilpailun välierissä

23.2.2023  |  17:14  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori taipuivat Dohan ATP250-kilpailun välierissä, kun Constant Lestienne/ Botic van de Zandschulp pari kukisti suomalaiset 6-3, 5-7, 10-8.

Välierä käynnistyi tasaisissa merkeissä kaikkien pelaajien voittaessa omat syöttövuoronsa. Avauserän ensimmäinen syötönmurto nähtiin ranskalais-hollantilaisparin toimesta erän kahdeksannessa pelissä Ruusuvuoren syöttövuorossa. Heti perään 5-3 tilanteessa Lestienne ja van de Zandschulp sinetöivät erän omassa syöttövuorossaan.

Toisessa erässä nähtiin ensimmäisen erän tapaan ainoastaan yksi syötönmurto, mutta tällä kertaa siitä vastasi suomalaispari. Ruusuvuoren erinomainen syötönpalautus murto- ja eräpallossa tasoitti tilanteen ja vei ottelun ratkaisun kolmannen erän tie-breikkiin.

Tie-breikissä molemmilla pareilla oli omat mahdollisuutensa. Lopulta Lestienne ja van de Zandschulp etenivät turnauksen nelinpelin loppuotteluun 10-8 voitolla tie-breikissä.

ATP250 | DOHA

Niklas-Salmiselle Dohan ATP-kilpailun välierä oli uran ensimmäinen ja turnauksessa hän voitti myös ensimmäiset ottelunsa ATP-tasolla. Niklas-Salminen tulee nousemaan ensi viikolla julkaistavalla nelinpelin ATP-rankinglistalla omiin ennätyslukemiin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 8/2023 – →