Niklas-Salminen/Ruusuvuori välieriin Dohan ATP-kilpailussa

22.2.2023  |  21:42  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori etenivät Dohan ATP250-turnauksen välieriin kukistamalla Tallon GriekspoorBart Stevens parin 7-6, 6-4.

Suomalaiset voittivat tiukan avauserän tie-breikissä 7-4. Toisessa erässä nähtiin ottelun ensimmäinen syötönmurto, kun Niklas-Salminen ja Ruusuvuori onnistuivat yllättämään hollantilaiset erän kolmannessa pelissä. Suomalaiset eivät menettäneet syöttöä ottelun kuluessa kertaakaan ja tuulettivat voittoa tunti ja kaksikymmentä minuuttia kestäneen ottelun jälkeen.

Voitto puolivälierissä oli Niklas-Salmisen uran toinen ATP-kiertueella ja samalla kyseessä on suomalaisen ensimmäinen välieräpaikka. Ruusuvuori on kerran aikaisemmin yltänyt nelinpelin välieriin ATP-kilpailussa.

Välierissä suomalaiset kohtaavat Constant Lestienne/ Botic van de Zandschulp parin. Ottelu on ohjelmassa torstaina aikaisintaan klo 15.00.

ATP250 | DOHA

Ruusuvuoren kaksinpelit päättyivät keskiviikkona tappioon Dohassa. Tsekkiläinen Jiri Lehecka ylsi 6-2, 7-6 voittoon suomalaista vastaan turnauksen toisella kierroksella.

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen/Ruusuvuori taipuivat Dohan… →