Niklas-Salminen kaksinpelin loppuotteluun – nelinpelistä mestaruus

30.10.2021  |  19:16  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen, 24, on edennyt kaksinpelin loppuotteluun $15,000 ITF-turnauksessa Virossa. Lisäksi suomalainen tuuletti jo lauantaina nelinpelin mestaruutta ruotsalaisen Filip Bergevin kanssa.

Ykköseksi sijoitettu Niklas-Salminen (ATP-561) kohtasi välierässä kolmanneksi sijoitetun romanialaisen Stefan Palosin (ATP-684). Ottelusta muodostui erittäin tasaväkinen, yhtään murtoa ei nähty ja ratkaisu nähtiin kahdessa tie-break-erässä. Niklas-Salminen taisteli tiukat paikat paremmin ja tuuletti voittoa 7-6(6), 7-6(4).

– Totta kai on hyvä fiilis, oli todella tiukka ottelu. Syötin vahvasti ja pelasin erinomaiset tie-breikit. Kaikkeni annan sunnuntain finaalissa, kommentoi Niklas-Salminen.

Loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 12.00 alkaen ja vastassa on toiseksi sijoitettu sveitsiläinen Remy Bertola (ATP-625).

Suomalaispelaaja on edellisen kerran ollut kaksinpelin loppuottelussa ITF-kiertueella vuoden 2019 lokakuussa Ruotsissa. Hänen tilillään on yksi turnausvoitto vuodelta 2018 Kiinassa.

Nelinpelistä turnausvoitto – ensimmäinen mestaruus sitten vuoden 2019

Niklas-Salminen tuuletti jo lauantaina turnausvoittoa. Ykkössijoitettu Niklas-Salminen/Bergevi  voittivat finaalissa kolmanneksi sijoitetut virolaiset Kenneth Raisma/Vladimir Ivanov 4-6, 7-6(4), 10-8.

– Nelinpelin mestaruus kruunasi päivän. Ei ollut helppo matsi, sillä virolaiset pelasivat hyvin ja meillä Filipin kanssa vähän tökki. Onnistuin kaksinpelin tavoin tie-breikeissä ja kannattelin joukkuettamme, se tuntuu hyvältä.

Nelinpelin turnausvoitto on ensimmäinen Niklas-Salmiselle sitten vuoden 2019.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen taipui loppuottelussa… →