Niklas-Salminen taipui loppuottelussa – ” Tosi positiivinen viikko kaikkien tämän vuoden vaikeuksien jälkeen”

31.10.2021  |  13:29  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen, 24, hävisi kaksinpelin loppuottelun $15,000 ITF-turnauksessa Virossa. Niklas-Salminen ja ruotsalainen Filip Bergevi voittivat turnauksen nelinpelin lauantaina – lue lisää täältä.

Ykköseksi sijoitetun Niklas-Salmisen (ATP-561) oli tällä kertaa taipuminen loppuottelussa toiseksi sijoitetulle sveitsiläiselle Remy Bertolalle (ATP-625) 4-6, 3-6.

– Vastustaja pelasi paremmin tänään. Hän pelasi viivan päällä ja otti ohjat haltuunsa aina kun jäi vähänkin paikkaa auki. En myöskään syöttänyt niin hyvin kuin aiemmissa otteluissa ja hän sai myös palautuksilla painetta aikaan, kommentoi Niklas-Salminen.

– Tosi positiivinen viikko kaikkien tämän vuoden vaikeuksien jälkeen. Totta kai voitosta pelattiin ja harmittaa tappio, mutta samaan aikaan mietin isompaa kuvaa. Yhdeksän peliä kuuteen päivään, ei ole hetkeen näin paljoa saanut pelata. Tästä on hyvä jatkaa, sillä viikko antoi uskoa tekemiseen. Ensimmäistä kertaa paluun jälkeen tuntui, että pystyin pelaamaan hyvää tennistä.

Suomalaispelaaja oli edellisen kerran ollut kaksinpelin loppuottelussa ITF-kiertueella vuoden 2019 lokakuussa Ruotsissa. Hänen tilillään on yksi turnausvoitto vuodelta 2018 Kiinassa.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Orange Bowl keräsi… →