Niklas-Salminen ja Vehviläinen kärkisijoitettuina TEHO Sport Finnish Tourilla Jyväskylässä 4.-6.9.

2.9.2020  |  15:03  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna pelataan TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu Jyväskylässä. Jyväskylän Tennisseuran (JTS) järjestämän turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Patrik Niklas-Salminen (HVS) ja Liisa Vehviläinen (ÅLK).

Ottelut käynnistyvät Jyväskylän Tenniskeskuksella naisten osalta perjantaina ja miehet aloittavat lauantaina. Lauantaina pelataan toiset kierrokset ja puolivälierät – sunnuntaina on luvassa naisten välierät klo 9.00, miesten välierät klo 10.30, naisten loppuottelu klo 13.00 ja miesten loppuottelu klo 15.00.

Jyväskylän osakilpailu piti pelata jo maaliskuun lopulla, mutta koronavirustilanteen johdosta turnaus siirtyi pelattavaksi syyskuulle. Kyseessä on myös vuoden ensimmäinen sisäkentillä pelattava Finnish Tour -osakilpailu. Turnausta voit seurata Ruutu Urheilun kautta lauantaista lähtien – turnauksesta tulee myös livescore jokaiselta pelikentältä puolivälierävaiheesta lähtien. Puolivälierävaiheesta alkaen pääkentän tapahtumia selostaa Mikko Rouvala.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
LIVESTREAM
LIVESCORE

TURNAUSOHJELMA
Perjantai 4.9. – klo 15.00 alkaen naisten kaksinpelin 1. kierros
Lauantai 5.9. – klo 10.00 alkaen naisten kaksinpelin 2. kierros | klo 13.30 alkaen miesten kaksinpelin 1. kierros | klo 17.30 naisten puolivälierät | klo 19.00 miesten puolivälierät
Sunnuntai 6.9. – klo 9.00 naisten välierät | klo 10.30 miesten välierät | klo 13.00 naisten loppuottelu | klo 15.00 miesten loppuottelu

Muistetaan myös ettei koronavirustilanne ole ohitse yhteiskunnassamme. Huolehditaan käsihygieniasta ja pidetään turvavälit – suosittelemme lataamaan myös Koronavilkku-sovelluksen. Lue lisää Tennisliiton suosituksista pelaamiseen täältä.

JTS järjesti viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomen korkeimman tason turnauksen. Mestaruutta oli tulossa puolustamaan Laura Hietaranta (HVS), mutta hän joutui vetäytymään turnauksesta selkävamman johdosta. Myöskään viime vuoden miesten voittaja Harri Heliövaara (Sata) ei ole mukana Tsekissä pelattavasta ammattilaisturnauksesta johtuen.

Naisten ykköseksi sijoitettuna on Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja hänen lisäkseen kärkisijoitettuina ovat Emma Eerola (TaTS), Peppi Ramstedt (HVS) ja Stella Remander (Lo-Te). Viimeisimmän Finnish Tour -osakilpailun kaksi viikkoa sitten Savonlinnassa voittanut Venla Ahti (Smash-Kotka) on myös mukana ja viidenneksi sijoitettuna.

Miesten kaksinpelin ykköseksi on sijoitettu Suomen kakkospelaaja Patrik Niklas-Salminen (HVS). Sijoitettuina pelaajina ovat myös Eero Vasa (ÅLK), Lauri Kiiski (TaTS) ja Masi Sarpola (HVS).

Kotiyleisön suosikkeja ovat 15-vuotias Emma Kuusisto ja 21-vuotias Sarpola. Kuusisto on edelleen JTS:n pelaaja ja Sarpola oli  ennen HVS:n edustamista JTS:n pelaaja sekä hän on lähtöisin Laukaalta ja treenannut nuoruutensa jyväskyläläisseuran riveissä. Kuusisto kohtaa ensimmäisellä kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun virolaisen Maileen Nuudin. Sarpolalla on vastassa 16-vuotiaiden Suomen mestari Juho-Eric Biggs (SVS). Jyväskyläläisyleisö seuraa myös vahvasti JTS:n harjoituksista tuttuja valmentajia ja Jyväskylässä treenaavia Satu Kyyrää (EVS) ja Tanja Tuomea (TaTS).

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Olvi jatkaa Tennisliiton… →