Nieminen: ”Olosuhteet ovat viimeisen päälle niin kentän kuin oheispuitteiden osalta”

19.11.2023  |  09:55  |  Ennakot

Kapteeni Jarkko Nieminen on johdattanut Suomen, Porsche Davis Cup Team Finland, Málagan lämpöön ja valmistautuminen kohti MM-puolivälierää Kanadaa vastaan on täydessä vauhdissa.

”Mahtavat tunnelmat, sillä olemme tulleet pitkän matkan yhdessä joukkueen kanssa. Kahdeksan parasta maata jäljellä, nyt valmistaudutaan ja ollaan valmiita tiistain Kanada-otteluun”, sanoitti Nieminen.

Suomi kohtaa Kanadan MM-puolivälierässä tiistaina 21.11. klo 16.00 (CET). Tutustu kisasivustoon täältä. Kapteeni Nieminen kertoo niin Kanadan kuin Suomen tykkäävän aggressiivisesta tenniksestä; lue kapteenin mietteet tulevasta ottelusta täältä. Joukkueen konkari Harri Heliövaara linjaa myös, ettei Suomi pelkää ketään.

Málagan olosuhteet ovat turnauksen arvolle sopivat. The World Cup of Tennis, eli tenniksen maailmanmestaruuskisat, on näyttänyt parastaan Suomelle; voit tutustua olosuhteisiin katsomalla kattavan kuvagallerian.

”Olosuhteet ovat viimeisen päälle niin kentän kuin oheispuitteiden osalta.”

Nieminen kertoo joukkueen nauttineen koko vuodesta, mutta nyt katseet ovat tiukasti tulevissa otteluissa. Kolmella voitolla kruunattaisiin Suomi maailmanmestariksi. Peliolosuhteiltaan Málaga muistuttaa syyskuun sensaation pelipaikkana toiminutta Splitiä.

”Kierteetön nopea lyönti pysyy matalana ja menee nopeasti kentän läpi; semmoinen aika liukuva pomppu. Tulee olemaan mahtavaa kävellä joukkueen kanssa kentälle ja sitten taistella tiistaina Kanadaa vastaan”, päätti Nieminen.

TUTUSTU KISASIVUSTOON
TEE HAUSKA TESTI: KUKA SUOMEN PELAAJISTA OLET?

Jaa:

Seuraava uutinen: Paldanius kovatasoisen ITF-juniorikisan… →