Nieminen: Meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa Monaco

24.2.2015  |  15:00


Suomen miesten tennismaajoukkue pelaa vuonna 2015 Davis Cupin Euro-Afrikan II-ryhmässä. Suomi kohtaa ensimmäisellä kierroksella Monacon vieraskentällä 6.-8. maaliskuuta 2015.
Joukkueessa pelaavat Jarkko Nieminen, Henri Kontinen, Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää. Etelä-Amerikassa parhaillaan pelaava Nieminen odottaa Monacon kohtaamista innolla.
– On kiva pelata pitkästä aikaa Davis Cupia, sillä tässä on melkein vuosi vierähtänyt edellisestä. Pääsen pelaamaan tuttujen kavereiden kanssa joukkueena ja yhteistä vastustajaa vastaan. Se on aina mukavaa, Nieminen kertoo.
Hän matkusti perjantaina Riosta Buenos Airesiin, jossa pelataan niin ikään massalla. Nieminen kohtaa tänään tiistaina Argentiinan Renzo Olivon.
– Monacossa meitä odottaa myöskin massakenttä, joten olen totutellut alustaan hyvin Etelä-Amerikassa. Lähdemme totta kai voittamaan Monacoa. Olemme yleensä pelanneet ihan hyvin Davis Cupeissa, ja meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa Monaco, Nieminen sanoo.
Joukkueen kapteeni Kim Tiilikainen kuvailee Monacon joukkuetta tasapaksuksi.
– Pelaamalla omaa peliämme voitamme. Meillä on hyvä terveystilanne, ja vaikka loukkaantumiset ovat aiemmin olleet harminamme, niin nyt näyttää siltäkin osin hyvältä, Tiilikainen pohtii.
Suomen ja Monacon joukkueet, rankingit ja aikataulut: http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100022440

Jaa:

Seuraava uutinen: LähiTapiola tärkeä tuki… →